Szerintetek jó a fanfictionom alapötlete? ( twilight, bővebben lent)
Az alapötlet nem rossz. De én más környezetbe ültetném, vagyis más szereplőkkel. Teljesen logikátlan lenne egy árvaházban nevelkedett Renesmee, amikor annyi rokona van akik imádják őt. Biztos vagyok benne, hogy Carlisle, ha egyedül is maradt valamilyen tragédia folytán, soha nem hagyná hogy egyszem unokája ott nevelkedjen. Ha valami balszerencse folytán mégis odakerül, akkor is addig harcol amíg vissza nem kapja őt. Ha másképp lenne teljesen elvonatkoztatnál az eredeti történet alapegységétől, és akkor az már nem is fanfic. Egy fanfic akkor fanfic ha karakterhűen ábrázolja a szereplőket és azok személyiségét beleépítí egy teljesen új szituációba.
Ha Edwardékkal neadjisten történt valami ami miatt már nem gondoskodhatnak Renesmeéről akkor is még mindig ott vannak a többiek mind hogy megtegyék: Rosalie, Emmett, Alice, Jasper, Jacob, és a nagyszülők Carlisle, Esme, Charlie és Reneé... és talán még sorolhatnám.
Teljesen irreálís lenne így a történet.
Ne érts félre, nem bántani akarlak mert tényleg tetszik az alapsztori, de szerintem új karaktereket kellene kreálj melléjük hogy hiteles legyen, mert így nem igazán lenne az. Mindig át kell gondolni hogy vajon az eredeti történetben is így reagálna az a bizonyos szereplő...?
Mert ha nem, akkor semmi esetre sem szabad belerakni.
Ki tudja, talán még jó is lenne egy kis változatosság a sok twilight fanfic után előállni valami hasonló kaliberű, de mégis kicsit más ötlettel:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!