Titeket ez zavarna? (könyvet írok)
zavarna titeket, ha vennétek egy könyvet és elkezdenétek olvasni és az első fejezet egy (csaj) szemszögéből lenne(íródna) pl.: Amikor megláttam azt a rétet, rögtön tudtam...
és a 2-ik meg a mesélő szemszögéből(másik helyszínen)más cselekmény) persze van köze egymáshoz
utánna megint a csaj szemszöge-> megint a mesélő stb...
zavaró lenne?
Bocsi, nem olvastam el amit a többi válaszoló írt, de itt az én véleményem:
Rengeteg könyvet olvasok (tényleg.) lányregénytől a kalandregényeken át egészen a féltudományos/ismeretterjesztőkig. Nem nagyon szoktam találkozni ezzel a fajta írásmóddal, de így elsőre tetszik. Szerintem egy jó íronál mindegy, hogy milyen módon írja le azt amit szeretne. Ha jó író akkor kitudja belőle hozni úgy, a történetet, hogy az izgalmas legyen. És 9bár ez igen sallangos) ha úgy írsz ahogyan Te szeretnél akkor valószinűleg jobban megtudod írni, mivel nem kell azon töprengened, hogy most ezt hogyan is fogalmazd meg? Mert az ujjaid csak ugy irnak maguktól.
Apropó! Van már könyved kiadva, vagy még ez lesz az első?
Nem, nem zavaró, de MÁS SZÍNNEL ÍRD!!!
Van egy könyv-sorozat, címe: Laura .......
Ennél is tökre így van, de egyáltalán nem zavaró!!!
Szerintem írj ahogyan jólesik/jónak látod.
Amitmég ajőánlani tudok, hogy küld el az első pár fejezetet egy (vagy több) kiadónak és halgasd meg a véleményüket, fogad meg a tanácsaikat. Ezen a weboldalon valószinüleg mindenki mást fog mondani, már csak a kor és életszinvonal beli különbségek miatt is. Viszont a könyved egy bizonyos réteghez fog szolni és nem az egész emberiséghez. Ezért is jobb a kiadó véleménye, mivel ő már tudja, hogy egy adott réteg mire vevő (most nem csak mint vásárlóra gondoltam)
Nem, nem zavaró, de MÁS SZÍNNEL ÍRD!!!
Van egy könyv-sorozat, címe: Laura .......
Ennél is tökre így van, de egyáltalán nem zavaró!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!