Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Flavia de Luce könyv kérdések?

Flavia de Luce könyv kérdések?

Figyelt kérdés

Az első kötetet régebben olvastam, most estem neki újra, most a 4.-et olvasom. Lehet, hogy volt rá válasz az elsőben, vagy lesz a későbbiben, de engem érdekelnek, miért vannak ezek:

1. Flavia és a nővérei miért de Luce-ok? Az az anyjuk családjának és felmenőinek a neve volt, a lányok miért nem az édesapjuk nevét kapták?

2. Miért nem jár senki iskolába? 11-13-16 évesek benne a lányok, akad benne 1-2 másik velük korú is plusz egy egész cserkész csapat meg templom kórus, Bishop's Lacey-ben pedig van teázó, édességbolt, könyvtár, templom, stb. de iskoláról egyetlen árva szó sem esik.

Eleinte azt hittem, hogy a nyári szünetben játszódik, de aztán csak előkerültek benne dátumok, mint szeptember eleje meg március közepe. Ezt hiányolom belőle, a jó kidolgozottság mellett mégis ráérősnek tűnnek a szereplők ennek hiányában, mármint a gyerekeknek/fiataloknak semmi kötelezettségük. Flavia csak lézeng itt ott egész nap, Feely a tükör előtt álldogál, Daffy meg csak olvas...

2018. jún. 6. 10:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!