Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol találok normális SZJG...

Hol találok normális SZJG folytatást?

Figyelt kérdés
A Wattpadon meg csomó helyen találtam szjg folytatást de semelyik nem volt normális. Tudom, hogy nincs rendes, de akkor is szeretnék találni egy normálisat. Hol találhatok?

2018. jún. 3. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
8%
Miért akarsz ilyet olvasni? Szerintem Laura sem örülne ha megtudná, hogy valakik őt majmolják, vagyis kélyük-kedvük szerint írják tovább az ő lezárt történetét, ráadásul még olvasóik is akadnak...
2018. jún. 12. 17:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettem/szeretem a könyvet és nem akarom elengedni. Ha már vannak ilyenek, ki szeretném használni...
2019. júl. 7. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Megértem!

Van egy kalauza a Szent Johanna giminek amit nagyon jó elolvasni.

van benne könyvlista, olvasók válaszaira felel Leiner Laura, Reni levele Corteznek részlet, adatlapok(kedvenc könyv, film, zene stb.)

Nagyon jó egy kis nosztalgiázásnak.

Wattpadon még nem olvastam SZJG. Mindig lesznek újak de az eredetit senki sem fogja felülmúlni. Leiner Laura nem fog írni folytatást sajnos :(

De nagyon sok új könyve van. PL: Iskolák országos versenye trilógia

2022. nov. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!