Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van valaki esetleg olvasta a...

Van valaki esetleg olvasta a Harcoso Törzsét? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Én ami magyarra le volt fordítva igen. És a kérdésem az lenne hogy igaz hogy meghal benne Kék Csillag és ha igen akkor hogy picit le tudná valaki írni részletesen én YouTube on láttam de sokat nem tudtam belőle kihámozni sajna az angol nem az erősségem de ő a kedvenc karakterem benne. És ő adja fel az életét vagy úgy öli meg valaki ? Köszönöm a válaszokat előre is :-) és apropo ha meg is halt feltámad valamelyik részében ?
2018. jún. 1. 20:22
 1/8 A kérdező kommentje:
* Harcosok Törzse :-)
2018. jún. 1. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Angolul az elso 15 konyvet olvastam. A magyar forditas sajnos megakadt.

Bluestar megkattan, es a vegen (5. konyv) megeszi egy kutya. Nem tamad fel.

2018. jún. 2. 03:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Megkattan de hogy ? :o
2018. jún. 2. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy sokat kérdezek de ő a kedvenc karakterem :-)
2018. jún. 2. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Mikor kiderul, hogy Tigerstar arulo, olyan sokkot kap, hogy megbolondul. Szenilis lesz, egesz nap ul a barlangjaban, hulyesegeket beszel. A torzs kozben kaoszba sullyed. Vegul megeszi egy kutya.

Nagyon jo sorozat, ajanlom, hogy szerezd be valamilyen nyelven, amin jol tudsz. Angolul, nemetul, franciaul, olaszul, oroszul is megjelent. Angolul mar legalabb 40 konyv van.

2018. jún. 3. 17:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Már megelőztelek :-) de úgy tudom hogy a végén Kék Csillag megbánja amit tett és úgy hal meg legalább is amit fordítóval ki tudtam hámozni :-)
2018. jún. 3. 21:09
 7/8 A kérdező kommentje:
És az utódja Tüzszív lesz. Ha valamit nem jól írtam javíts nyugodtan :-)
2018. jún. 3. 21:12
 8/8 A kérdező kommentje:
csak onnan hogy kék csillag meghal szóval számomra onnan vége legjobban ő miatta szerettem meg a könyvet :-(
2018. jún. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!