Tudnátok ajánlani Vkook/Taekook párosítású, romantikus, érzelmes, jól megírt, részletekben gazdag történeteket?
Az angoltudásom kezdetleges, így maradnék a magyar nyelvű történeteknél, de köszi:)
Kettes nagyon köszönöm a linkeket! Melyikkel érdemes kezdeni?
Hármas,köszi ez magyar??? :)
A kettes vagyok :)
Az utolsó már be van fejezve, de akármelyikkel kezdheted, mert ezek tényleg jók :)
Metanoia → vkook /ez befejezett!^^/
Blind Mind /ne tévesszen meg az angol nevük, mind magyar!^^/ /ez is befejezett/
A fiú, aki megfog halni /nincs befejezve még de megéri elolvasni a meglévő fejezeteket!^^/
Ismeretlen /Befejezett/
Téged kereslek | TaeKook /Befejezett/
Save me ~ Yoonmin /várni kell a folytatásra szóval nincs befejezve../
Mielőtt elmész ~ Yoonmin /nincs befejezve még/
Szemtelen szellem /Befejezett/
Nemesis ; vkook /nincs befejezve még/
Sohaország mindörökké /Befejezett/
Invisible ~ Yoonseok /Befejezett/
Halottnak a csók → taekook /Befejezett/
Kristályfiú → meanie /nincs befejezve még/
Bakemono - Taekook /nincs befejezve még/
Lux - Zene és szöveg /nincs befejezve még/
Tear - TaeKook (BTS) /Bevan fejezve mert egy oneshot/
Kontraszt /nincs befejezve még/
The broken hearts club ~ Yoonmin /nincs befejezve még/
Eccedentesiast ~ Taekook /nincs befejezve még/
Így ennyit tudtam összekaparni a wattpados könyvtáramból /mert nagyon sok van, kevésbé jók (nem akartam senkit sem megsérteni ezzel annak is várok a folytatását mert jó volt olvasni csak azok vitték a pálmát!o.o), nem Kpopos de mégis brutál jó... Van minden xD/ de ezek annyira jók /mármint a kpopposokat nézve/ hogy tűkön ülve várom a folytatásokat! Remélem találtál néhányat ami érdekelne téged!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!