Valami jó kamasz fiúnak való könyv?
Hány éves vagy?
Régen voltam kamasz, fiú meg sosem... de elég sokfélét olvastam, vannak közte olyanok is, amik fiúknál is megállják a helyüket.
Nem ifjúsági, de nagyon klassz, humoros (konkrétan végigröhögtem) Andy Weir: A marsi
Ha rövidebb könyvre vágysz, nagyon tudom ajánlani az E.T.-t. főként, ha esetleg láttad is korábban.
William Kotzwinkle: E. T., a földönkívüli kalandjai a Földön , és esetleg a 2. részét, a Zöld Bolygó könyvét is. Totyizselé nagyon nagy arc :D
Illetve jó még az Így neveld a sárkányodat c. sorozat is, az első pár rész gyerekkönyv, inkább kiskamasznak való, de ahogy halad a történet, egyre sötétebb hangvételűek. Kb mint Harry Potter (ami szintén érdemes az olvasásra, ha még eddig nem tetted meg).
Babó és A gyűrűk ura szintén megfelel kamaszolvasmánynak, bár ezek nem humorosak, egyszerűen csak nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!