Tudtok ilyesmi könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
New adult könyvre gondolok, olyanra amiben pl a csaj beleszeret a tanárába, és hát titkolni kell meg stb. Lehetőleg E/1 személyben íródjon, a csaj szemszögéből vagy felváltva :)2018. máj. 6. 15:53
1/1 anonim válasza:
Ismerek pont egy olyan könyv trilógiát amiben a csaj meg a tanára egymásba szeretnek.
Nem tudom ismered-e,az a könyvek címe, hogy (1.Szívcsapás (2. Visszavonuló és (3. Ez a lány
Mind a hármat imádtam, ha nem olvastad még, neked is csak ajánlani tudom
Ami még new adult kategóriába tartozik, és szintén imádtam, az a Stage Dive sorozat, az Off Campus sorozat, a Tiéd vagyok és egy tök friss iromány, az Idol
Most ennyi jutott eszembe, remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!