Valaki tud ilyesmi konyveket ajanlani?
Olyasmi konyveket keresek, ami romantikus, de felelmetes, ijeszto, esetleg fantasy.... Ha tudnatok ehhez hasonlokat az lenne a legjobb... Mert ezek nagyon tetszettek, de leginkabb ez: "Átváltozás" /Margaret Mahy.
A masik ami meg tetszett a " Látlak..."/Nicola Morgan
Végzet Ereklyéi sorozatot tudom ajánlani, nem annyira ijesztő inkább izgalmas de én nagyon imádtam és az alap benne a romantika.
Sweet Evil sorozat,ez is kB ugyanilyen vonalakon fut.
Na és persze nem hagyhatom ki a Harry Potter könyveket.
Én tudok ajánlani egy többkötetetes könyvet, a címe 'A vadonjáró tanítványa'. Eddig 3 részét magyarosították le, és kapható a könyvárakban és boltokban, de amerikában (angolul) már 18 része van, és jó vastag könyv, nem fogod 3 óra alatt kiolvasni. (Ez nekem pozitívum, nem tudom, te, hogy vagy vele) A szerzője John Flanagan. Nekem a kedvenc íróm.
Egy Will nevű fiúról szól, aki vadonjáró tanítvány, és a tanárjáról, Haltról, aki az 50 vadonjáró közül a legjobb.
Ajánlom, olvasd el az 1. kötet tartalmát. Itt olvashatsz a kötetekről többet: [link]
Nagyon élvezetes könyv, viszont a nem tudom milyen típusú. Talán fantasy. Én már mind a 3 magyarra lefordított kötetet elolvastam, és nagyon várom, hogy lefordítsák a 4. részt is.
Remélem kedvet kaptál az olvasásához :)
Örökség-tetralógia.
4 része van.
Bár a romantika nem oly sok benne, de azért van.
Nagyon vastag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!