Mondanátok véleményt a fantasy írásomról?
Főleg az érdekelne, hogy jó irányba halad-e, mennyire érthető eddig, és effélék. Ha megdobtok egy e-mail címmel, ott átküldöm a wordös formát, illetve itt egy wattys link, bár itt eddig még nincs nagyon semmi fejlemény.
Merlin kalandjai.... ugy probalod eladni, mintha te irtad volna. Lol. Meg filmben is szar.
Julian Jones
Jake Michie
ZENESZERZŐ:
Robert Lane
Rohan Stevenson
OPERATŐR:
Dale McCready
Geoffrey Wharton
PRODUCER:
Johnny Capps
Murphy
Sue De Beauvoir
VÁGÓ:
Colbeck
Elen Pierce Lewis
A Merlin kalandjait én nem ismerem. Nekem a mágiarendszer máshonnan ismerős, ami nem feltétlenül baj, mert ez sem csak egy helyen fordul elő.
Látok benne pár elütést, azokat szerintem keresd majd meg. Most pl. a "megatta" ugrik be, de ezeket tudod majd javítani.
Nem vagyok szakértő, de szerintem nem feltétlenül kell mindent szájbarágni. Pl. a sárkonyos menekülésnél egyszer már írtad, hogy túl nagy a sárkány, ezért nem nagyon fér el. Nem kell újra kitérni rá, hogy miért nem tud repülni. Szóval ott azon a részen lehet finomítani valahogyan.
De szerintem úgy tűnik rendben van. Ha ennyire fontos lesz az írásodban a varázslat, akkor azért arra figyelj, hogy a szabályait jól dolgozd ki, mert általában ezen áll vagy bukik a sztori (?).
Köszönöm a véleményedet, kedves második! :)) Igyekszem javítani.
Első és feltételezem a harmadik is: Oké, ebből most csak Aithusa neve tűnt koppintásnak. Ha nagyon nagy baj egy név használata, akkor kijavítom, bár én csak egy random névgenerátorban találtam, mert nem jutott eszembe jobb. A sorozatnak pedig utánna fogok járni, mert amúgy a második részben az Arthur legendákat veszem alapul, szóval jóljön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!