Ajánlana nekem valaki egy mangát?
Nem vagyok nagy anime fan, de kedvem jött hozzá. Amiket ismerek, láttam vagy olvastam: Naruto, One Piece, Death Note, Steins Gate.
Az egyetlen kikötésem, hogy ne legyen romantikus. Mit ajánlanátok nekem?
23/L
Manga:
Psyren (csak manga)
Gantz (Van belőle egy 26 részes anime is, de csak úgy viszonyításképp a manga 383 részes és az anime ebből csak 90-et dolgoz fel.)
Bleach (Van belőle anime is a Naruto-hoz hasonlóan, de ha utálod a fillereket akkor manga.)
Shinsekai Yori (From the New World) (Az anime a teljes mangát feldolgozza, bár nem néztem az animét, csak belenéztem az utolsó részbe és ugyan az a vége)
Fairy Tail (ugyan az mint a Bleachnél)
D.Gray-man (majdnem ugyan az mint a Bleach-nél, kivéve hogy az anime csak 103 részes és a manga még nincs befejezve.)
Anime:
Blassreiter
Darker than Black
Guin Saga
Hellsing
Phantom: Requiem for the Phantom
Berserk - Ha van alapműveltség manga terén, ez az.
Vagabond - Ha van alapműveltség manga terén, ez az.
20th Century Boys - Ha van alapműveltség manga terén, ez az.
Vinland Saga - Ha van alapműveltség manga terén, ez az.
Jojo no Kimyou na Bouken - mivel úgy látszik, érdekel a shounene, ez a sorozat modernizálta a műfajt. Ha van alapműveltség manga terén, ez az.
Pluto - sokan a 20th Century Boyst tartják Urasawa mesterművének. Valószínűleg még nem olvasták ezt.
Gunnm / Battle Angel Alita - Nem hiszem, hogy be kell mutatni, tavaly kapott élőszereplős amerikai adaptációt, úgyhogy szerintem legalábbis ismerős a legtöbbeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!