Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki ajánlana nekem olyan...

Valaki ajánlana nekem olyan animét/mangát, ami? (lent)

Figyelt kérdés
...ami vicces, kicsit romantikus, de nem ez a fő(az sem lenne rossz, ha sok részes :D hogy ellegyek vele :D). Kicsit hiányérzetem van a One Punch Man után és nem vagyok jártas az animékben/mangákban :) Előre is köszi :)

2015. dec. 27. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a One Punch Man tetszett, a Gintama is fog szerintem:) az anime most lépte át nemrég a 300 részt. Igazából az első 10-15 rész még nem olyan ütős, de utána az lesz. Elsősorban egy laródia, rengeteg más animét parodizál ki, és csak utána shounen (az arányok kb. 70% vígjáték, 25% harc és 5% dráma). Bár kevés benne a harc, de azok nagyon izgalmasak.

Nekem egyik kedvencem, remélem, neked is tetszeni fog:)

2015. dec. 27. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Hmm... Képekről nagyon tetszik :D köszönöm, belekezdek :)
2015. dec. 27. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan mit értesz az latt, hog nem vagy jártas az animékben, de szerintem a Gintamát, akkor érdemes megnézni, ha már láttál párat különben nem fogod érteni az utalásokat.Amik még eszembe jutottak:

Hataraku Maou-sama

Great Teacher Onizuka

Ouran High Scool Host Club

2015. dec. 28. 11:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. dec. 28. 23:21
 5/5 anonim ***** válasza:
én is a Gintamat tudom neked leginkàbb ajànlani, olyan poénok vannak benne, amiken egy oràig szakadsz XXDDD és basszus miözben elkezdtem irni, eszembe jutotz egy, és most alig tudok irni...whahaha na mindegy, az animeaddicston ist tudsz keresni,müfaj anime, és aztàn parodia, humor
2016. márc. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!