Stephenie Meyer: A Burok. Ismertek olyan blogokat ahol erről lehet többet olvasni? Esetleg fanfiction-ös oldalakat?
A hasznos válaszoknak jobban örülnék. De igazad van, én tettem fel így a kérdést. De szerintem máskor ne fáradj vele hogy ennyivel válaszolj mert úgysem ér vele a kérdező semmit:)
Egyéb ötlet?
Huuh ez tetszik! Köszönöm! :)
Még írhattok ha tudtok ilyeneket:D
Köszönöm:)
Igazából én már olvastam, kétszer is:D Először angolul, most pedig magyarul a napokban:) Csak annyira szeretem, ez a kedvenc könyvem, és annyira idegesít hogy nincs folytatása... pedig én szeretnék még róluk olvasni. Így inkább rászánnám magam a fancfiction-re, jobb híján:) Persze ez nem olyan, sőt... már találtam is egy blogot ahol tovább írták a történetet. Még nem olvastam el, csak elkezdtem, de még meggondolom hogy folytatom-e. Engem ugyanis nagyon zavarnak az írás és fogalmazás hibák olvasás közben... és amit találtam sajnos hemzseg tőlük. Nálam pedig ilyenkor már oda az olvasás öröme:(
LOL. Öngól. Palm Face. :))
Ja ja, majd mindjárt elküldöm magamnak:)) néztem is én hogy egyet értek maximálisan a kedves kérdezővel:)))
Már két éve is ilyesmit kerestem, most megint, hát úgy tűnik nem nagy sikerrel:)))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!