Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mik lehettek a hercegnők/királ...

Mik lehettek a hercegnők/királyi családok titkai?

Figyelt kérdés
Könyvet írnék egy királyi családról, a hatalmas, rejtegetett titkukról, valaki tudna segíteni? Neked mi tetszene, milyen titok izgalmas?
2010. jún. 12. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Először is: van pár királyi család, hercegi család, -melyikről akarsz írni?

Vagy mindről? Szerintem a legizgalmasabb tmakör, hogy kinek kivel volt viszonya ?:)

2010. jún. 12. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
megöltek vkit és a rejtegetnek vkit a börtönben
2010. jún. 12. 08:43
 3/8 A kérdező kommentje:
hát általam kialált családról lenne szó, lehetőleg vagy brit vagy francia család. Igen, románc és szerelmi háromszög, küzdelem mindenképpen lesz benne, de valami ősi titkot szeretnék belecsempészni... nem rossz ötlet hogy valakit rejtegetnek a börtönben, dee... hmm. Esetleg még vmi? Valaki nyugodtan mondhat konkrétat ^^ nagyon köszönöm ;)
2010. jún. 12. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:

a királynőt rejtegetik a börtönben, vagy vki nemes sarjat mondjuk, és mindenki őt kersi

vagy vmi

2010. jún. 12. 09:28
 5/8 A kérdező kommentje:
háááttt... az elég kivitelezhetetlen lenne, nem? Miért rejtegetnék? én arra gondoltam, hogy a hercegnő anyja igazából vmi javasasszony, azt rejtegeti a király, és úgy tudja a lány, hogy az ő anyja a királynő... csak hát, egy "boszorkányszerűséget" senki nem rejtegetne akkoriban, nem? Hmm. enne kéne lennie valami titkos dobozkának is xd
2010. jún. 12. 09:39
 6/8 anonim ***** válasza:
te írod vagy mi?:)
2010. jún. 12. 10:07
 7/8 A kérdező kommentje:
igen, én írom, csak gondoltam, adhatnának inspiráló ötleteket még. bocsánat. pff.
2010. jún. 14. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
egy kulcs egy kép vagy maga a jogar...ami elveszett meg kell találni és az egy térképet nyújtami vmi. különleges dologhoz vezet el
2010. jún. 22. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!