Szerintetek lettek Bekának és Márknak gyerekei? Ha igen milyennek gondoljátok őket? (utolsó részben benne van hogy Márk eljegyezte Rebekát)
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 18:15
1/3 anonim válasza:
Hát ha lettek, akkor én úgy képzelem el, hogy van egy fiuk (vagy lányuk) aki marha jól énekel meg kicsit olyan temperamentumú mint Beka de akkora egója van mint Márknak
2/3 anonim válasza:
Hmm... Az én képzeletemben először fiuk születne és Márk azt akarná, hogy róla nevezzék el kis Nagy Márknak :D Persze nem ez lenne a neve. Márk elhalmozná őt csajozási tanácsokkal és előbb tanulna meg kacsintani, mint beszélni. Ja és Körte lenne a keresztapja, Betty ipszilonnal a végén pedig a keresztanyja. Aszádék meg a nagybácsikái, akik odalennének érte, de Beka félne szegény gyereket rájuk bízni XD
3/3 anonim válasza:
Szerintem ikreik lennének: egy fiú és egy lány. A srác jól zenélne míg a lány jól énekelne vagy festene. Esetleg meg lenne 1 gyerekük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!