Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki Király Márk -...

Olvasta valaki Király Márk - Harminc nappal a világvége előtt c. könyvét? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Kedvelem a hasonló témájú könyveket és sok jót írnak róla, de magyar könyvet már sok éve nem olvastam, és kissé szkeptikus vagyok. Azért gondoltam megkérdezem itt is, mert elég húzós ára van.
2017. júl. 8. 07:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem olvastam, de ahogy láttam vegyesek.

Pár embernek a szereplők viselkedésével volt baja pl.(Sokan nem mernek, akarnak rosszat írni magyar íróról. Persze van kivétel.)

Akkor tudod meg ha elolvasod.

Várj meg egy akciót. A Művelt Nép kiadónak szokott akciója lenni. A moly nevű oldalon is mindig feltüntetik.

2017. júl. 8. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Spoiler:

Ilyen undormányt mint ez a ,,könyv" még sosem olvastam. Semmi más csak pia, drog, káromkodás és b*szás 300 oldalon keresztül.

2017. szept. 28. 17:51
 3/3 Kicsi_Lizzy válasza:
Nekem a témája miatt tetszett, folyton arra gondoltam, 'ez miért nem nekem jutott eszembe?!', de mint kiderült ő sem saját kútfőből merítette az ötletet(!!!Ben H. Winters: Gyilkosság a világvége előtt) A könyv hangulata nagyon jó, egészen be tudja vinni az olvasót, bár igaz, ami igaz, néhány résznél én is azt éreztem, hogy ebből többet is ki lehetett volna hozni. Mindenesetre szerintem egyszer érdemes elolvasni.
2019. aug. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!