Leiner Laura: Ég veled. Ha bekerülhetnétek a sztoriba, melyik szereplő helyét vennétek át? Vagy legalább melyik csapatba akarnátok tartozni, kivel akarnátok összejönni, stb.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 12:09
1/3 anonim válasza:
Nagyon jó kérdések :D
Ha szereplő lennék, alapvetően szeretnék Hanna bőrébe bújni, de az édesanyja halálát mégiscsak nehéz lehetett feldolgozni, emiatt kétségeim támadtak, hogy őt válasszam-e, de végtére is ott van neki Kornél, van egy szerető családja (igaz,anya nélkül), ráadásul barátai is lesznek.
A fekete csapat a kedvencem, már a belépőjük óta imádom őket, Csengét és Kornélt szintén nagyon bírom.
A “Kivel akarnátok összejönni” nevű kérdés szerintem egyértelmű: Kornéllal. :)
2/3 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés.... Ha én is a jó sportolók csapatát erősíteném, egyértelmű, hogy össze szeretnék jönni Kornéllal. De leginkább Hannának van szüksége most Kornélra, így eléggé lelkiismeret furdalásom lenne. Hanna bőrébe pedig semmiképp nem szeretnék belebújni.
3/3 anonim válasza:
Hanna nagyon szimpatikus de az anyukája miatt nem szeretnék a bőrébe bújni. Természetesen Kornéllal jönnek össze 😉 és Csenge a legszimpibb a lányok közül szóval legszívesebben az o bőrébe bujnek. Gondolom így eldőlt h akkor a fekete az én csapatom 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!