Mi a véleményetek a Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyvről?
Borzalmas. Karakteridegen mindenki, az események nevetségesek és bődületesen logikátlanok. A legrosszabb fanficnek közé sorolandó. Rowlingnak annyi köze van hozzá, mint tehénnek a dobozos tejhez.
Pláne, hogy csak forgatókönyv, és nem is regény így a tálalása is óvodás szintű.
Ha Ronnál valamilyen szenvedélybetegség állt fenn a kötet során, az inkább a drogozás volt, semmilyen komoly megnyilvánulásra nem volt képes, mint aki folyton be van lőve.
Az egész színdarab egy közepes fanfic színvonalán van, rengeteg logikai buktatóval.
Szerintem mindenképp olvasd el!
Én nekem az egyik kedvencem. Amikor olvastam valami újat akartam és ez az volt, nekem nagyon bejött, A kedvencenm a két főszereplő srác, de nagyon tetszik az apa-fia konfliktus is, szerintem abszolút megéri.
Olyan alap dolgokat hagy kívül, mint például a fidelius bűbáj, tehát nem mindig passzol az eredetivel.
Az időnyerő működése is teljesen más.
Harry alig foglalkozik a másik két gyerekével, mégis Albus lett "elrontva/hanyagolva".
Én hiányoltam az olyan szereplőket, mint Teddy, Roxanne, stb...
Nem volt rossz, de tényleg kb fanfiction, mivel ellentmond az eredetivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!