Csak szerintem pocsék ez a fanfiction? /Wattpad/
Először is azt leszögezném, hogy nem pocskondiázni akarom, csak kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye róla:
Barátnőm ajánlotta, hogy olvassak bele ebbe a történetbe, és garantálta, hogy tetszeni fog. Nem így lett.
A karakterek kidolgozatlanok, az eredeti szereplők nincsenek jól megragadva, és a stílus se valami jó. Vontatottnak és unalmasnak érzem. Persze ez csak szubjektív vélemény, és pontosan ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre.
Sokszor jártam már úgy, hogy amit mások az égbe magasztaltak, azt én egy darab sz@rnak éreztem. Kezdek attól tartani, hogy túl kritikus vagyok.
Kétlem, hogy csak azért, hogy erre a kérdésre válaszolhassanak, el fogják olvasni...
Mindenesetre nagy valószínűséggel vannak rajtad kívül is olyanok, akiknek nem tetszik. Ugyanis ez minden mű sajátossága, nem létezik olyan, ami minden embernek tetszene.
Beleolvastam, a wattpad szinvonalahoz kepes tenyleg nem rossz. De a borito borzalmas...
Olvass fanfiction.net-en, ao3-n vagy blogon.
+ van itt egy hosszu lista:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Amugy megkerdezhetem, te es a baratnod hany evesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!