Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak szerintem pocsék ez a...

Csak szerintem pocsék ez a fanfiction? /Wattpad/

Figyelt kérdés

Először is azt leszögezném, hogy nem pocskondiázni akarom, csak kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye róla:

[link]

Barátnőm ajánlotta, hogy olvassak bele ebbe a történetbe, és garantálta, hogy tetszeni fog. Nem így lett.

A karakterek kidolgozatlanok, az eredeti szereplők nincsenek jól megragadva, és a stílus se valami jó. Vontatottnak és unalmasnak érzem. Persze ez csak szubjektív vélemény, és pontosan ezért lennék kíváncsi a ti véleményetekre.

Sokszor jártam már úgy, hogy amit mások az égbe magasztaltak, azt én egy darab sz@rnak éreztem. Kezdek attól tartani, hogy túl kritikus vagyok.

2018. márc. 7. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, hogy csak azért, hogy erre a kérdésre válaszolhassanak, el fogják olvasni...

Mindenesetre nagy valószínűséggel vannak rajtad kívül is olyanok, akiknek nem tetszik. Ugyanis ez minden mű sajátossága, nem létezik olyan, ami minden embernek tetszene.

2018. márc. 7. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak leírás alapján a Wattpadon fellelhető többi íráshoz viszonyítva mestermű, nem érdemel kritikát, mert ez tényleg novella, kisregény és nem valami blogbejegyzés. Ez meg azon oldalon óriás szó, nem ez a jellemző sajnos az oldalra.
2018. márc. 7. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak az első pár bekezdést olvastam, hááát... épp az ilyen hülyeségek miatt kerülöm a Wattpadot. Írni minden hülyeségről tele helyesírási hibákkal egy dolog, de miért kell ezt közzétenni?
2018. márc. 9. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Beleolvastam, a wattpad szinvonalahoz kepes tenyleg nem rossz. De a borito borzalmas...

Olvass fanfiction.net-en, ao3-n vagy blogon.

+ van itt egy hosszu lista:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Amugy megkerdezhetem, te es a baratnod hany evesek vagytok?

2018. júl. 1. 00:14
 5/5 anonim válasza:
ügyes negatív reklám :D
2018. júl. 10. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!