Valaki ajánlana nekem jó BTS fanfictionöket? (Nem yaoi! )
Eddig azt hittem, hogy nem szeretek fanfictiont olvasni, mert nem szeretem ha az általam ismert személynek egy másik személyiséget kreálnak. Viszont erre rácáfoltak azok a hihetetlenül jó történetek amiket eddig olvastam. Hangsúlyozom, a yaoikat nem bírom, és soha nem is fogom. Viszont sok olyan sztori van, amit elkezdtem, majd abba is hagytam, mert nem tetszett, túl valóságtalan volt, egyszerűen nem tudtam azonosulni a történet helyzetével. Olyan történeteket kérnék, hogy ajánljatok, amik ezekhez hasonlók amiket én itt felsorolok, hogy olvastam már, illetve boldog vége van, mert nem bírom a szomorú történeteket:D
Király páros
Egy rosszfiú kiszemeltje
A babysitter
A néma srác ablaka
A maffia karjaiban
Emlékezz rám!
Őrült szomszédok 1-2
Miss "Perfect"
Apró mosoly
Tehát ezekhez hasonlókat ha tudnátok ajánlani azt nagyon megköszönném! ❤️
Tartózkodó kérelem
Te vagy az oka
Bocsi, de csak ezt a kettőt ismerem, de ha találok még, akkor írok. Remélem tetszeni fog!
Hali!
Mindenképp ajánlom neked a "Na de tanár úr"-t, a "Gyönyörű szerencsétlenség"-et és a "Félreismertük"-et. Nekem ezek a kedvenceim.
Ezen az oldalon van néhány nem +18-as fici is. A one shot-ok mellé oda van írva a korhatár. Ahosszabb történeteknek álltalában a részeinek az elejére oda van írva, ha esetleg becsúszik egy +18-as jelenet, de azokat is végig tudod olvasni, kihagyva ezeket a részeket.
Néhány biztos nem +12-eset kikerestem neked:
VMon - Dreams come true +12
YoonMin - Just You +12
TaeKook - Sensitive heart +12
TaeKook - Tökéletlenül tökéletes karácsony (1/2) +12
TaeKook - Tökéletlenül tökéletes karácsony (2/2) +12
YoonSeok - Szív mint iránytű +12
NamJin - Kim Namjoon, az idilli romboló +12
VHope - Eper +12
JiKook - Aludj csak, én vigyázok az álmaidra +12
YoonKook - Halálos maximalizmus +12
Átböngészheted az oldalt, van még néhány +12-es. Bocsi, de tele van az oldi +18-asokkal is, úgyhogy tényleg nézd meg, hogy hányas korhatár van a ficihez írva, ha már ennyire nem szereted a yaoit.
Remélem azért tudtam segíteni...
*néhány biztos +12-es (nem nélkül)
Bocsi, de véletlenül be gépeltem azt a "nem"-et :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!