Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki ajánlana nekem jó BTS...

Valaki ajánlana nekem jó BTS fanfictionöket? (Nem yaoi! )

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, hogy nem szeretek fanfictiont olvasni, mert nem szeretem ha az általam ismert személynek egy másik személyiséget kreálnak. Viszont erre rácáfoltak azok a hihetetlenül jó történetek amiket eddig olvastam. Hangsúlyozom, a yaoikat nem bírom, és soha nem is fogom. Viszont sok olyan sztori van, amit elkezdtem, majd abba is hagytam, mert nem tetszett, túl valóságtalan volt, egyszerűen nem tudtam azonosulni a történet helyzetével. Olyan történeteket kérnék, hogy ajánljatok, amik ezekhez hasonlók amiket én itt felsorolok, hogy olvastam már, illetve boldog vége van, mert nem bírom a szomorú történeteket:D

Király páros

Egy rosszfiú kiszemeltje

A babysitter

A néma srác ablaka

A maffia karjaiban

Emlékezz rám!

Őrült szomszédok 1-2

Miss "Perfect"

Apró mosoly

Tehát ezekhez hasonlókat ha tudnátok ajánlani azt nagyon megköszönném! ❤️

2017. okt. 22. 12:12
 1/8 6byakuya6 ***** válasza:

Tartózkodó kérelem

Te vagy az oka

Bocsi, de csak ezt a kettőt ismerem, de ha találok még, akkor írok. Remélem tetszeni fog!

2017. okt. 23. 14:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm^^
2017. okt. 23. 14:40
 3/8 Bisztrai Teodóra ***** válasza:

Hali!

Mindenképp ajánlom neked a "Na de tanár úr"-t, a "Gyönyörű szerencsétlenség"-et és a "Félreismertük"-et. Nekem ezek a kedvenceim.

2017. okt. 23. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen az oldalon van néhány nem +18-as fici is. A one shot-ok mellé oda van írva a korhatár. Ahosszabb történeteknek álltalában a részeinek az elejére oda van írva, ha esetleg becsúszik egy +18-as jelenet, de azokat is végig tudod olvasni, kihagyva ezeket a részeket.

Néhány biztos nem +12-eset kikerestem neked:

VMon - Dreams come true +12

[link]

YoonMin - Just You +12

[link]

TaeKook - Sensitive heart +12

[link]

TaeKook - Tökéletlenül tökéletes karácsony (1/2) +12

[link]

TaeKook - Tökéletlenül tökéletes karácsony (2/2) +12

[link]

YoonSeok - Szív mint iránytű +12

[link]

NamJin - Kim Namjoon, az idilli romboló +12

[link]

VHope - Eper +12

[link]

JiKook - Aludj csak, én vigyázok az álmaidra +12

[link]

YoonKook - Halálos maximalizmus +12

[link]

Átböngészheted az oldalt, van még néhány +12-es. Bocsi, de tele van az oldi +18-asokkal is, úgyhogy tényleg nézd meg, hogy hányas korhatár van a ficihez írva, ha már ennyire nem szereted a yaoit.

Remélem azért tudtam segíteni...

2017. okt. 23. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

*néhány biztos +12-es (nem nélkül)

Bocsi, de véletlenül be gépeltem azt a "nem"-et :D

2017. okt. 23. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, főleg neked kedves utolsó, hogy ilyen részletesen kikerested nekem, de attól tartok félreértettél, (de lehet én fogalmaztam hülyén😅) nekem a 18+as sztorikkal semmi bajom, sőt... Khm😂 de én magát a yaoit nem szeretem, vagyis amikor két férfit raknak össze, nem pedig egy lányt és egy fiút. Vagy legalábbis tudtommal a yaoi ezt jelenti, javítsatok ki ha nem😅
2017. okt. 23. 22:23
 7/8 anonim válasza:
Tele van nem yaoi fanfictionnal az internet. Keresgélj
2023. máj. 5. 14:48
 8/8 anonim válasza:
Wattpad
2023. máj. 27. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!