Milyen fajta Harry Potter fanfictionöket szerettek olvasni?
Sziasztok!
A barátnőm HP fanfictiont szeretne elkezdeni írni, de akadályba ütközött, úgyhogy felajánlottam, hogy kiírom a kérdést.
Én azt mondtam neki, hogy arról írjon, amiről tud és amiről ő szeretne, mert úgy tudja majd fenntartani a történetét. Erre ő azt felelte, hogy nem fog belekezdeni egy történetbe, ha senkit nem érdekel és nem lesz olvasottsága, mert annak nincsen értelme.
Szóval érdekelne, hogy kb. mire van igény. Főleg az idő/szereplők lennének a kérdésesek. Szóval pl.: Tekergők; Harryék iskolás évei; a roxforti csata után; Harryék gyerekei; esetleg Időnyerős sztorik!? De persze írhattok helyszínt; kapcsolatokat (ez alatt a Dramione, Harmione, Nuna stb. shipeket értem); kitalált szereplőket, szituációkat; szemszögeket; ha valami máshogyan lett volna sztorikat; vagy akármit, minden vélemény jól jön.
Előre is köszi az értelmes válaszokat, szép napot és kellemes ünnepeket! :)
Én szívesen olvasok bármelyik korosztályról, csak ne legyen tele bakikkal.
Pl.: egy tekergős sztoriban elég illúzió romboló egy Remusnál 4 évvel fiatalabb Tonks. Akkor sok a korkülönbség, de gondolom 30-on felül nem ezen a 4 éven drámáztak. Nézzen utána, hogy ki mikor született, Belláék pl nem jártak együtt a Roxfortba a tekergőkkel.
Vagy ne legyen benne valami idegesítő Mary Sue, aki összejön Siriusszal/Albusszal/Dracóval/stb
Ha jól meg van írva egy fanfiction akkor a téma teljesen mindegy;)
Egyébként és Severitus (Harry-Piton mentori vagy apai kapcsolat) és Tekergős fanfictionokat szoktam olvasni főleg, ezeket egyszerűen imádom. És angolul rengeteg párhuzamos univerzumos, valamint időnyerős/időutazós történetet szoktam, sajnos magyarban nagyon kevés HP fanfiction van ilyen témában, pedig szívesen olvasnék anyanyelven is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!