Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti melyik "változatot" szereti...

Ti melyik "változatot" szeretitek jobban? Többi lent.

Figyelt kérdés

A, amikor a lány és a fiú is menő.

B, a fiú a menő a lány a stréber.

C, a lány a menő a fiú a stréber.

D, mindketten stréberek.

E, normálisak. Értem ez alatt nem is stréberek, nem is menők.

F, a lány menő a fiú átlagos.

G, a fiú menő a lány átlagos.

H, mindketten átlagosnak, ám vannak menő szokásaik is.

2018. márc. 5. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Mi a kérdés? Mivel kapcsolatban?
2018. márc. 5. 20:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Egy könyvet szeretnék írni és már vannak elképzeléseim, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.
2018. márc. 5. 20:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Képzelem milyen komplex karakterek lesznek, ha ez a kiindulópont.
2018. márc. 5. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Egyiket se, mert ezek szoktak lenni a sablonos, unalmas történetek, amikből általában 12 hasonló szokott lenni.

Próbálj egyedi lenni, ezeket mindenhol elsütötték már. Ott van A pasi a szomszéd sír mellől, ahol a címéből is kiderül a temetőben ismerkednek meg a főszereplők, mivel a sírok amiket látogatnak egymás mellett van, ha jól tudom. Ilyenekben gondolkozz.

2018. márc. 6. 11:15
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Én azt szeretem, ha két meleg fiúról szól, mert akkor teljesen át tudom érezni a helyzetet. :-)
2018. márc. 6. 15:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem sablonos, mert írtam már egy szerelmes könyvet, amit az irodalom tanárom elolvasott és neki nagyon tetszett. És azt hozzá tenném ő kérte, hogy mutassam meg neki. Csak mint mondtam, a történet nem engedte, hogy egy jelenetet belerakjak, pedig az egyik barátnőmnek elmeséltem, hogy ez kimaradt és azt mondta, hogy akkor írjak egy olyat amibe belerakhatom, mert ő még ilyen fordulatot sosem látott egy könyvben sem, pedig könyvmoly(!!!). Meg humort is vinnék bele, mert az unalmas, csöpögős könyveket ki nem állatom.
2018. márc. 6. 16:15
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

"pedig könyvmoly(!!!)

Ez semmit nem jelent. A Twilight rajongók is könyvmolyok, az meg egy rakás sz@r.

Amúgy pont úgy beszélsz a könyvedről, mint valaki, aki legfeljebb középszerű történeteket ír. A-H-ig mind sablonos lesz, ha ez a karakterük fő pontja.

2018. márc. 6. 17:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez lesz úgymond a főpontjuk a szereplőknek. Rendesen kidolgoznám életszerűre, úgy hogy ne legyen sablonos. Én is könyvmoly vagyok és vannak olyan könyvek, amikben nem tetszett valami és én az a szempont alapján írom a könyvemet. Pl:túl gyorsan történnek a dolgok, vagy túl lassan és én az ilyenekre figyelek, hogy ne legyen stb. Meg én a saját tapasztalataimat is felhasználó. Mármint, úgy értem, ha történt valami azt belefoglaltam. Igazából a karakterét saját magamra formálta, mert így illették rá azok a sztory ami amik történtek.
2018. márc. 6. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem mindegyik sablonos. Minek kéne erre hangsúlyt fektetni? Miért nem lehetnek simán diákok?
2018. márc. 6. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Továbbra is sablonosak ezek, hiába nem ezeken lesz a hangsúly, akkor is a tipikus szerelmi történetes karakter párosítások ezek. Meg, ha nem ezen lesz a hangsúly miért így írtad ki a kérdést? Normális történetet akarsz írni, akkor ne azzal törődj, hogy melyik párosítás lenne a legjobb, melyiket érdekelné többen.
2018. márc. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!