A Trónok harca könyvek meg nem jelent részei tartalomra egyezni fognak a sorozattal?
Vagy a sorozat alkotói teljesen más befejezést találtak ki?
Hogy van ez?
Ha a sorozat már lelövi a poént, ki fogja a könyveket olvasni? Vagy Martin máshogy fogja befejezni a történetet? Remélem, mert a sorozat kezd kicsit klisés lenni.
Az első 4 évad megegyezik az első 3 könyvvel. (Ne szóljon be senki, de hogy hát kivettek pár karaktert, változtattak pár apróságot.
Az 5. és 6. évadban már nagyon elindul más irányba a történet úgy, hogy meghagytak néhány dolgot.
A sorozat vége meg már teljesen más lesz, meg amik most vannak sem lesznek benne a könyvekben.
Én előbb láttam a sorozatot, aztán kezdtem olvasni a könyveket és láttam hogy azok még jobbak
És olyan elképesztően jó változásokat, mint Tywin és Arya közös jelenetei, vagy hogy Arya és Sándor nem pár fejezetet töltenek együtt, hanem másfél évadot.
A könyvek-sorozatokat meg értsd már meg hogy úgy értettem hogy időtartamra. Az első évad kb ott ér véget ahol az első könyv. A második évad a második könyv időtartamát fedi le. A következő két évad a harmadik könyv idejét. Erre gondoltam. Később ez a követhetőség abszolút eltűnt
"jó változásokat, mint Tywin és Arya közös jelenete"
Ez konkrétan az egyik legidiótább változtatás. Arya meggyengíthette volna a Lannistereket, ha Jaqennek Tywin nevét mondja és ott megöli. Nem volt semmi logika abban, hogy nem Tywin nevét mondta akkor.
És a Sandor-Arya dolog is csak hülye fan service volt, meg mert szerepeltetni akarták a színészt. A történethez nem tett hozzá, szimpla időhúzás volt.
Ezért is kérdeztem, mert könyvben csak az elsőt olvastam, és az passzolt.
Hát kíváncsi vagyok, megtudjuk-e valaha, Martin milyen befejezést szánt a történetnek.
8
Mi van? A könyvben is ugyanúgy szolgál Arya abban az időben Harrenhal-ban amikor Tywin serege ott állomásozik (és Tywin is ott van) és a könyvben sem mondja az ő nevét. Ez miért a sorozat hibája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!