Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Trónok harca könyvek meg...

A Trónok harca könyvek meg nem jelent részei tartalomra egyezni fognak a sorozattal?

Figyelt kérdés

Vagy a sorozat alkotói teljesen más befejezést találtak ki?

Hogy van ez?

Ha a sorozat már lelövi a poént, ki fogja a könyveket olvasni? Vagy Martin máshogy fogja befejezni a történetet? Remélem, mert a sorozat kezd kicsit klisés lenni.

2018. márc. 2. 08:05
1 2
 1/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Már egy ideje sokminden másképp történik, mint a könyvekben.
2018. márc. 2. 09:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak. A könyv teljesen más. Egyébként gondolom az olvassa el, aki nem nézi a sorozat. (pl. én)
2018. márc. 2. 11:45
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Az első 4 évad megegyezik az első 3 könyvvel. (Ne szóljon be senki, de hogy hát kivettek pár karaktert, változtattak pár apróságot.

Az 5. és 6. évadban már nagyon elindul más irányba a történet úgy, hogy meghagytak néhány dolgot.

A sorozat vége meg már teljesen más lesz, meg amik most vannak sem lesznek benne a könyvekben.

Én előbb láttam a sorozatot, aztán kezdtem olvasni a könyveket és láttam hogy azok még jobbak

2018. márc. 2. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Az ekső négy évad sem egyezik meg teljesen a könyvekkel. Egyedül talán az első évad hű még úgy ahogyan. A második évadtól már elkezdték beleírni a saját baromságaikat.
2018. márc. 2. 13:20
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
*első
2018. márc. 2. 13:20
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

És olyan elképesztően jó változásokat, mint Tywin és Arya közös jelenetei, vagy hogy Arya és Sándor nem pár fejezetet töltenek együtt, hanem másfél évadot.

A könyvek-sorozatokat meg értsd már meg hogy úgy értettem hogy időtartamra. Az első évad kb ott ér véget ahol az első könyv. A második évad a második könyv időtartamát fedi le. A következő két évad a harmadik könyv idejét. Erre gondoltam. Később ez a követhetőség abszolút eltűnt

2018. márc. 2. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Minél több évad készül a sorozatból, annál több az eltérés a könyvekhez képest.
2018. márc. 2. 19:21
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

"jó változásokat, mint Tywin és Arya közös jelenete"

Ez konkrétan az egyik legidiótább változtatás. Arya meggyengíthette volna a Lannistereket, ha Jaqennek Tywin nevét mondja és ott megöli. Nem volt semmi logika abban, hogy nem Tywin nevét mondta akkor.

És a Sandor-Arya dolog is csak hülye fan service volt, meg mert szerepeltetni akarták a színészt. A történethez nem tett hozzá, szimpla időhúzás volt.

2018. márc. 2. 21:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Ezért is kérdeztem, mert könyvben csak az elsőt olvastam, és az passzolt.

Hát kíváncsi vagyok, megtudjuk-e valaha, Martin milyen befejezést szánt a történetnek.

2018. márc. 2. 22:20
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

8

Mi van? A könyvben is ugyanúgy szolgál Arya abban az időben Harrenhal-ban amikor Tywin serege ott állomásozik (és Tywin is ott van) és a könyvben sem mondja az ő nevét. Ez miért a sorozat hibája?

2018. márc. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!