Star Wars The Old Republic könyvsorozat mennyire függ össze a The Old Republic képregény sorozattal?
Illetve, ha összefügg, akkor melyikkel érdemes kezdeni?
Nagyon érdekel a Star Wars világa, főleg azóta, hogy pár éve végigjátszottam a Star Wars: Knights of the Old Republic játékokat. :D
Előre is köszi a válaszokat!
Nem függenek össze túl szorosan, érthetőek külön külön is. Nem is igazán könyvsorozatról lehet beszélni, ezek különálló történetek. Egy részükkel azért óvatosan, például a Revan könyv egyszerűen gyalázatos lett.
A korszak környékén (a kotor után úgy 300-400 évvel) játszódnak ezek általában. A nagy háború végét, és a kettő szabályának a születését írja le a Bane trilógia, amit viszont nagyon ajánlok.
Ui. A kotor játékokat én is imádom
Szomorúan hallom, hogy a Revan könyv ilyen rosszul sikerült. Majd én is elolvasom és meglátom, hogy szerintem milyen. :)
Először az Old Republic könyveket szeretném elolvasni, de utána feltétlen nekiállok a Bane trilógiának is.
Köszi a tippet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!