Ajánlanátok olyan tiniregényeket, aminek fiú a főszereplője?
Nem tudom milyen jó a Neveletlen hercegnő, mert nem olvastam :o
Viszont van a már-már "klasszikus" Harry Potter, amiről hajlamosak megfeledkezni, meg mostanában divat csak azért nem olvasni, mert hogy ezt ajánlják.
Továbbiak fiú főszereplővel:
Az emlékek őre
Így neveld a sárkányodat
Tündér Lala
A kis herceg
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei -trilógia
Percy Jackson -sorozat
Az örökség -sorozat (Eragon)
Hirtelen ezek jutottak eszembne.
És hát ugye ott vannak mellette az abszolút klasszikusok, mint A Pál utcai fiúk, Légy jó mindhalálig, Tüskevár, stb, Lassie hazatér, Tom Sawyer, Huckleberry Finn, Twist Oliver, A három kópé...
Nick Hornby - Betoncsók
Meg úgy általában Nick Hornby regényei.
A hamis herceg (Hatalom trilógia 1.). Imádom azt a könyvet, meg a másik két részét is.
Harry Pottert szintén ajánlom, nem annyira gyerekes, mint hittem, hogy az lesz. A későbbi részek pedig egyáltalán nem azok.
Én is ajánlom a Vándorsólyom kisasszonyt, szintén egy letehetetlen trilógia.
(Esetleg a Végzet ereklyéi, Pokoli szerkezetek, Árnyak ura sorozatokat is ajánlom, az nem konkrétan fiú szemszög, E/3, és nem csak a fiúk gondolatait írj le, hanem a lány szereplőkét is (de mindig egy adott karakterre koncentrál), viszont nagyon izgalmas, és nem lányos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!