Attól függ, milyen érett és mi iránt érdeklődik. Ebben a korban már nagyon nagy eltérések vannak intellektuális és ízlésbeli téren, egyre inkább önálló személyiségek a gyerekek, és sokkal kevésbé jellemző rájuk egy egységes "gyerekidentitás".
Anno mi legtöbben a Harry Pottert szerettük, de volt olyan koraérett osztálytársunk, aki Tolsztoj-rajongó volt.
Mindenképpen ajánlom Thomas Brezina könyveit, tőle ennyi idősen nagyon szerettem olvasni:) Ezek ilyen rejtélyes, nyomzós könyvek:
Ez a sorozat pedig inkább humoros:
De kereshetsz több könyvet is az írótól, én csak ezeket olvastam.
Ajánlom még ezt a könyvet:
Ez fantasy, ha jól emlékszem.
Meg természetesen ezt, egyszerűen imádom:
Valamint én elkezdtem ettől az írónőtől egy másik sorozatot olvasni, viszont ez is érdekesnek tűnik, ha lesz időm mindenképp kiolvasom:
Ha valami könnyedebb fantasyra vágysz, akkor ezt mindenképp olvasd, olyan kellemes hangulata van az egésznek:
Aztán egy sellős:D
Szerintem ez is tetszene, én legalábbis nagyon szerettem (tervezem újraolvasni):
Szintén nagy kedvencem volt ennyi idősen:
Na meg persze is:
És utolsónak még ezt a könyvet ajánlom:)
Remélem, valamelyik megtetszik:)
16l
Harry Potter valóban már elkezdhető. Unásig javasolt könyv, de ha valami, akkor ez megszeretteti az olvasást a gyerekkel.
nálunk nagyon bejön az Így neveld a sárkányodat is. Most jelenik meg a 10. kötet és imádja a gyerkőc.
Durell léghajós könyvei is klasszak ebben a korban.
Én ezeket olvastam eddig amik nagyon tetszettek:
J. K. Rowling: Harry Potter
J. R. R. Tolkien: A hobbit
A gyűrűk ura
A szilmarilok
Victor Hugo: A párizsi Notre-Dame
Christopher Paolini: Eragon
Örökség
Brisingr
Elsőzülött
11/L
Harry potter
Gyuruk ora
Ha lany akk:
Csodak kora
Veszelyes jatek
Orok kaland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!