Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez elég extrém tudom. de mi...

Ez elég extrém tudom. de mi lett volna, ha draco és harry legjobb barátok lesznek, és lucius megcsalja narcissát bellával?

Figyelt kérdés

2018. jan. 25. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tényleg, erre nem gondoltam:/...

Mondjuk Denem csak föl jött volna onnan. Aztán pár emberkét kinyírt volna, de Dumbledore csak meg tudta volna állítani, nem?

2018. jan. 31. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Mármint, Denem hogy jut be a mardekáros klubhelyiségbe? Nem tudja az aktuális jelszót.
2018. jan. 31. 14:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Viszont a negyedik részhez jutott eszembe, hogy az változna. Harry nem tudna a sárkányokról, mivel Hagrid az Azkabanban csücsül. Így aztán nem is kap annyi pontot. A vízes résznél sem teljesítene jól, Dobby nem szabadlut volna fel - hiszen Harry nem akarja a legjobb barátjának és annak családjának a házimanóját felszabadítani -, így nem indulhatna Cedrikkel a labirintusban, és valószínűleg máshol tartana, amikor a könyvben együtt megfogják a kupát. Így Cedric egyedül megy a temetőbe, Voldemort viszont nem tudna feltámadni Harry nélkül.

Szóval a többi rész is változik.

2018. jan. 31. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mármint, Denem hogy jut be a mardekáros klubhelyiségbe? Nem tudja az aktuális jelszót."

Nem is kell tudni a jelszót, elég a festményt szaggatni. Volt erre példa. Amúgy meg simán lett volna hatalma arra, hogy valakiből kikényszerítse, hogy árulja el a jelszót.

Nekem inkább az a fura, hogy miért kellett egyáltalán jelszó, x arcot igazán megjegyezhet egy nyamvadt festmény! Persze ha helyettes kell, ahogy erre is volt példa, akkor lehet némi fennakadás. :)

2018. febr. 6. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!