Most készítem életem első blogát és érdekelne véleményetek? Online olvasnivaló életem bepillantásába egy könyvön keresztül, fejezetekre bontva. Kritika jöhet maximálisan.
Igen az van fent, vagyis az első fejezete az életemnek. A kezdeti stádium.
Ennyire gáz?
Próbálok hű maradni a valós történetemhez, szóval nem engem érint a kritika :)
Viszont egy jó szó szovegjavito link elkél.
Ne haragudj, de nekem sem tetszik különösebben a stílusod. "A kevesebb néha több." Túl színpadias, túl drámai hatást akarsz elérni, de valahogy nem jön át, talán kicsit erőltetett is, pont a túlbonyolított mondatok miatt.
Persze ettől még lehet, hogy sokaknak tetszik, így ezt ne vedd rossz néven. Főleg azért se, mert ne mások, hanem magad miatt írj!
Itt-ott egy-két helyesírási/fogalmazási hiba is befigyel.
Egy-két példa:
"...családom ... kényszerítettek?" - Az alany, a család E/3, de az ige T/3?
"a pénzkörül forog" - pénz körül
"etikus álom feleségből" - álomfeleség
"majdan később" - A majdan eleve azt jelenti, hogy valami később történt, a kettő együtt furán hangzik.
Továbbá akadnak elírások, vesszőhibák, szóközhibák (pl. valahol a kérdőjel elé szóközt teszel, máshol nem, pedig magyar helyesírás szerint különben sem kell szóköz az írásjelek elé).
Tegyél fel részleteket a tényleges történetből, mert ez így valóban kevés megítélni, hogy milyen lesz a történeted. Fülszövegnek épp elég (talán túlságosan is) figyelemfelkeltő, kissé hatásvadász.
Egyébként ne add fel, szókincsed bőven van az íráshoz, csak a történetben lehetőleg kerüld ezeket a nyakatekert mondatokat, mert hamar fárasztóvá válik az olvasása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!