Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Így engedik kiadni a könyvet...

Így engedik kiadni a könyvet v visszadobnák?

Figyelt kérdés

Írok jelenleg egy könyvet aminek kb a 85%-ban a szereplők igen csúnya véres halált halnak. A haláluk nincsen kirészletezve csak annyi h ez és ez történt velük és minden csupa vér. Terveztem h najd rakatok rá +18-as karikát mert nem ifjúsági regény ez hanem inkább felnőtt kategóriás a benne lévő vér és halál miatt. Volt egy kérdés itt GYK-n amibe azt írták le a válaszba h egy ifjúsági regényt azért dobott vissza a kiadó mert volt benne sex. Ebben meg nincs semmi sex amit írok. Példa a halálra ami benne is van a könyvbe (helyesírási hibákat ne nézzétek pls majd ki lesz javítva):

"-Hát akkor nincs más választásom…-Petry nagyot lendített fegyverén, halántékon találva Árynt akinek a koponya csontjai ide oda repedeztek, látszódva minden sérülés a bőrén. Fenn akadt szemekkel össze esett, teste úgy rángatozott mintha áram járná át. Szájából kicsurranó hab lecsöppent a földre, egyre nagyobbakat hullámzott teste, a három barát együtt nézték popcornt evve a fiú haláltusáját."

2018. jan. 18. 10:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ment a pacsi neked is, köszi a választ
2018. jan. 19. 01:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokszor tojnak a kategóriákra a kiadók. Darren Shan démonkönyvei is ifjúsági regényként vannak kiadva, ott meg ettől sokkal durvábban vannak leírva a halálok. Van olyan rész benne, hogy egy skorpió démon belepetézik egy ember szemébe, azok meg kirágják magukat, mégis kiadták még itthon is (igaz, voltak is felháborodások belőle).
2018. jan. 19. 11:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Bőven fiatal vagy még. :D Ahogy majd telnek az éveid, a világból is többet tapasztalsz, és ha még ez idő alatt írsz is rendszeresen, az rengeteget fog fejleszteni a stílusodon, helyesírásodon, fogalmazásmódodon stb. Én kb. ennyi idősen kezdtem írni, mint amennyi most te vagy. Több mint tíz év távlatából mondom, hogy bőven volt hova fejlődnöm. Szóval gyakorolj még sokat, mert hasznodra válik, akár lesz kiadott regényed, akár nem. (7-es voltam)
2018. jan. 19. 12:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a támogatást srácok :D ha ti is írtok akkor sok sikert nektek is
2018. jan. 20. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!