Paulo Coelho: Az alkimista jó könyv?
Figyelt kérdés
Téli szünetre adták fel, fogalmazás is kell róla, egyfajta könyvajánló szerû. Jó könyv, gyorsan ki lehet olvasni? Mert ha nekem tetszik egy könyv az egy nap megvan, de ha nem...:S akár több hét is lehet, amire pedig nincsen idô.2017. dec. 26. 14:15
1/3 anonim válasza:
Iskolában ilyeneket olvastatnak a mai diákokkal? Ez szerintem szomorú...
Az Alkimista, mint a legtöbb Coelho-regény, sekélyes. Mindenáron próbál "nagy igazságokat" megfogalmazni, de csak ködös, zavaros, ezoterikus halandzsára képes.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia, azóta már elolvastam egy nap alatt. Sztem összességében elgondolkodtató egy könyv, de egy kicsit visszataszító h minden egyes oldalon hozzád basznak egy világbölcsességet.:S
2017. dec. 29. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!