Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről a fülszövegről?

Figyelt kérdés

"Csak ülök a teremben, és a könyvet olvasom. Szinte minden nap egy újat, de egy sem tudja elterelni a figyelmem rólad. Próbálok nem tudomást venni a gondolatokról, amik - akárhogy is próbálkozom - újra és újra visszatérnek rád. Azonban nem megy, és minél erősebben próbálom elnyomni őket, annál inkább a fejembe férkőznek. Sor sor után, de nem is igazán tudom, mit olvasok éppen, mert egyre csak azt várom, mikor lépsz be. Őrültségnek érzem ezt az egészet, de nem tudok tenni ellene. Én próbálkozom. Tényleg, őszintén, de mindig, mindig eszembe jutsz. Azt várom, hogy végre megérkezz. Hogy odagyere a padomhoz, és leülj mellém. Azt várom, hogy végre mondj valamit. És ekkor török össze újra. Mint minden alkalommal, amikor meglátlak. Mert csak egy pillanatra nézek rád, csak annyira, hogy lássam az arcod, de te egyből el is mész. Nem tudod, mennyire megsebzel ezzel. Nem tudod, mennyit őrlődöm nap mint nap, mert látni akarlak, miközben tudom, hogy csak magamat kínzom ezzel. Nem tudod, mennyit gondolok rád, ahogy azt sem, hogy meg akarlak ismerni, hiába mutatom az ellenkezőjét. Nem tudod, mennyire félek. Hány éjszaka aludtam el úgy, hogy arra gondoltam, mekkora idióta vagyok, mert reménykedem. Reménykedem, pedig tudom, hogy nem érdemes. Remélem, hogy egy nap majd beszélgetni fogunk, hogy megismered az igazi énemet, és hogy az nem fog elijeszteni. Nem tudod, mennyire vágyom arra, hogy valaki azzal a

szörnnyel együtt is kedveljen, és nem tudod, mennyi mindent megteszek azért, hogy ez ne történjen meg. Mert végül mindig... mindig győz az az oldalam, amelyik fél, hogy még jobban elítélnek engem. Hogy egyszer összetörik a szívem, és még inkább szenvedni fogok. Némán könyörgöm, hogy ne hagyj megfulladni, de közben egyre jobban úszom a mélybe. Ez egy olyan lehetetlen helyzet, amit nem tudok megoldani, és nem kéne azt várnom tőled, hogy te megtedd. Csak nézek utánad, és próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne. Nem tudod,

hányszor mentem keresztül mindezen. De nem is akarom, hogy megtudd. Még nem. Talán egy-két év múlva, amikor már azt is elfelejtetted, hogy egyszer ismertél, nem is, hogy valaha léteztem, megírom neked ezeket. Addig is azonban kiveszek egy újabb könyvet, és tovább szenvedek, miközben azt várom, hogy belépj a terembe."

El szeretnék kezdeni egy blogot, ahol történetet írnék, ahhoz kellene. Szerintetek változtassak rajta valamit, vagy jó így? Előre is köszönöm a válaszokat!

(Egyébként nem feltétlenül ebbe a kategóriába illik a kérdésem, de nem tudtam, hova írhatnám.)

2017. dec. 23. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy fülszöveg rövid, tömör és figyelemfelkeltő. Ez hosszú, vontatott és unalmas. Ez alapján bele se kezdenék a sztoriba, mert 1. arról semmit nem tudtam meg, pedig az lett volna a cél, 2. ha azt is ebben a stílusban írtad, ami valószínű, akkor az első oldal közepén bealudnék. Szóval szerintem te ehhez a szöveghez a ctrl+A és del billentyűk használata a legcélravezetőbb.
2017. dec. 24. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem fülszöveg. Ez idézet.
2017. dec. 24. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez nem fülszöveg, csak egy részlet. A fülszöveg amolyan összefoglaló-féle, tömörebb , figyelemfelkeltő szöveg ami elárul néhány dolgot a történetről-persze nem ló le mindent, mert az sem jó. Ennek éppen elégnek kell lenni hogy el akarjam olvasni az adott történetet. Ez a szenvedés ami itt van leírva, minden csak nem figyelemfelkeltő. Ettől a történet még lehet jó, de ezzel nem fogod megfogni az olvasókat. Még valami: Nagyon sok a szóismétlés benne, zavaróan hosszú a gondolatmenet. ebből egy önsajnáló figura jön át nekem: aki lógatja az orrát, ahelyett hogy tenne bármit is. Nem kedvelem az ilyen karaktereket.
2017. dec. 24. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már leírták, hogy ez nem fülszöveg.

Nekem ez így baromi unalmas, nem érdekelne egy ilyen könyv, ami rögtön így indít.

Ez a karakter nekem tipikusan a siránkozó csajszi, aki a szerelmet várja, az ilyeneket pedig nem szeretem.

2017. dec. 24. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!