Mit olvassak? Nektek mik a kedvenc könyveitek? 14/L
J. K. Rowling: Harry Potter
Rick Riordan: Percy Jackson és az olimposziak (5 kötet)
Kerstin Gier: Rubinvörös
Kendall Kulper: A tenger boszorkánya
LOL-könyvek
Ruta Sepetys: Kalitkába zárt álmok
Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései (örök kedvencem)
Jesse Andrews: Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni (Csillagainkban a hiba reálisabb változata)
G. Szabó Judit: A macskát visszafelé simogatják (kicsit néha fura, de én nagyon szerettem ennyi idősen)
Kate DiCamillo: Penny miatt (lehet, hogy ebből már egy kicsit úgy érezheted, kinőttél, de én még felnőtt fejjel is szívesen olvasom)
John Grogan: Marley meg én
F.H. Burnett: A titkos kert (u.a. mint Penny miatt)
Oscar Wilde: Dorian Grey arcképe (na, ehhez meg lehet, még fiatal vagy, de én 15 évesen olvastam, és nagyon tetszett)
Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője (az egyetlen kötelező általános iskolából, amit igazán szerettem. a gimisek már jobbak voltak. jó, nem mind :D)
Szabó Magda: Abigél
Jay Asher: Tizenhárom okom volt... (ezerszer jobb, mint a sorozat. szerintem legalábbis)
Rainbow Rowell - Eleanor és Park
Gayle Forman - Ha maradnék
Julie Buxbaum - Három dolgot mondj
A Szent Johanna Gimi? Ha nem olvastad, kezdj neki..Illetve LL összes könyvének.
Rick Riordan: Útvesztő. Igaz,16+ os, de én is 14 vagyok és semmi olyan nem volt benne.
Akkor Beavatott..szintén disztópia, de nagyon jó.
Párválasztó...Ha nem olvastad, akkor pótold be.
Szerinted? Ez is nagyon érdekes..
Illetve a Smek nap egy könnyed, vicces olvasmány. Ha még eszembe jut valami,írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!