Mit olvassak legközelebb?
Könyvet ritkán vásárolok, viszont könyvtárba havonta járok. Szeretem a romantikus regényeket de unom a sablon sztorikat (átlagos fiatal nő összejön egy gazdag pasival, rengeteget szexelnek, van valami konfliktus ami miatt szétmennek de a végén rájönnek, hogy csak együtt tudnak élni), szóval ilyet ne írjatok légyszi.
Jelenleg Kingtől a Joylandet olvasom, ez eddig tetszik, amúgy is szeretem a könyveit bár eddig még csak 4et olvastam tőle. Szeretem a krimiket is, Sidney Sheldont imádom. Sajnos tanulás mellett nincs sok időm olvasni ezért szeretek veleményt kérni, hogy rossz könyvre ne "pazaroljam" az időm.
A lényeg az lenne, hogy legyenek benne fordulatok, lehet horror is akár és ne lehessem tudni a 2. fejezet után a sztori végét. De ha van olyan könyv amit szerinted egyszer mindenkinek el kell olvasni azt is írhatjátok.
(Ja és az ilyen tinivámpíros borzalmaktól kíméljetek)
20L
Jo Nesbø: A fiú (krimi, elég izgalmas és fordulatos, még szerelmi szál is van benne)
Stephen King: Állattemető, Tortúra, Titkos ablak (horror)
Illetve ha klasszikus krimire vágysz, akkor Agatha Christie-től bármi.
Egy kis klasszikus:
Orvel 1984
Merle: Védett férfiak
garantáltan nem fogsz unatkozni, és mindkettő teli van fordulatokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!