Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak legközelebb?

Mit olvassak legközelebb?

Figyelt kérdés

Könyvet ritkán vásárolok, viszont könyvtárba havonta járok. Szeretem a romantikus regényeket de unom a sablon sztorikat (átlagos fiatal nő összejön egy gazdag pasival, rengeteget szexelnek, van valami konfliktus ami miatt szétmennek de a végén rájönnek, hogy csak együtt tudnak élni), szóval ilyet ne írjatok légyszi.

Jelenleg Kingtől a Joylandet olvasom, ez eddig tetszik, amúgy is szeretem a könyveit bár eddig még csak 4et olvastam tőle. Szeretem a krimiket is, Sidney Sheldont imádom. Sajnos tanulás mellett nincs sok időm olvasni ezért szeretek veleményt kérni, hogy rossz könyvre ne "pazaroljam" az időm.

A lényeg az lenne, hogy legyenek benne fordulatok, lehet horror is akár és ne lehessem tudni a 2. fejezet után a sztori végét. De ha van olyan könyv amit szerinted egyszer mindenkinek el kell olvasni azt is írhatjátok.

(Ja és az ilyen tinivámpíros borzalmaktól kíméljetek)

20L

2017. nov. 26. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Jo Nesbø: A fiú (krimi, elég izgalmas és fordulatos, még szerelmi szál is van benne)

Stephen King: Állattemető, Tortúra, Titkos ablak (horror)

Illetve ha klasszikus krimire vágysz, akkor Agatha Christie-től bármi.

2017. nov. 26. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Papp Diána: Kerek perec (Hasonló ahhoz, amiket unsz, de a vége teljesen más. Esetleg ha nincs más, akkor ajánlom figyelmedbe:D)
2017. nov. 29. 21:16
 3/3 anonim válasza:

Egy kis klasszikus:

Orvel 1984

Merle: Védett férfiak

garantáltan nem fogsz unatkozni, és mindkettő teli van fordulatokkal

2017. dec. 18. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!