Mi alapján tájékozódjak könyvekkel kapcsolatban? Hogy mit olvassak el?
Szeretnék olvasni és mindenféle klasszikust olvastam régen, de nyitottabb vagyok az újabb dolgokra is, csak ugye mint a zene, meg minden más a könyvírás is nagyon népszerű lett és egyre több szemetet írnak. Nem akarok szemetet olvasni, vagy random dolgokat amiket a polcon találok vagy az üzletben elémtolnak, mert máshol mondjuk nem tudták eladni.
Tudom ez relatív, de mégis milyen forrásból lehet megtudni hogyan találom meg a nekem tetsző nem klasszikus hanem kortárs könyveket? Főleg a scifik tetszenek meg az olyan könyvek amik új világokba kalauzolnak akár fantasy, scifi, vagy a kettő keveréke.
Van valami gyűjtőoldal, blog, portál, közösség erre?
Nem akarok az a kisfiú lenni akinek megtetszik a piros bicikli és vigyorogva megy vele ide oda a városban. De az sem aki mondjuk megkeresi a legkomolyabbnak tűnőt ami talán nem is illik hozzá, és elvakultan ragaszkodni kezd hozzá.
Az akarok lenni aki amikor hegyre megy MTB-al megy és nem egy teszkós kínaival, amikor meg országútra, akkor olyannal. Nem tudom értitek-e.
Heló!
menj fel moyl.hu-ra, és műfajok szerint nézd meg, miket osztályoznak a legjobban. Válassz ki párat, ami tetszik és biztonság kedvéért keress rájuk neten. Ha hasonlóak az értékelések, mint moly-on, akkor biztosl ehetsz benne, hogy jó könyv (maximum neked nem tetszik majd, de ez mindig benne van a pakliban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!