Staphen King - AZ című a könyvet olvasva félelmetés?
Figyelt kérdés
Nem bírok végignézni egy horrort se, de viszont a történet érdekelne. A könyvet olvasva félelmet kelt? Mert ha csak egy kicsit akkor nagyon szívesen elolvasnám.2017. okt. 30. 16:07
1/9 anonim válasza:
Kingtől AZt még pont nem olvastam, de a többi regényéből kiindulva elég fosatós lehet AZ is. Nem is annyira a félelemkeltés miatt, hanem hogy annyira képes átadni a karakterek gondolatait, érzéseit, jellemét, hogy szinte már Önmagadat érzed a helyükben. ÉS így a feszültség....ESZMÉLETLEN. Nekem konkrétan szüneteket kellett tartanom, h feldolgozzam a lelki szemeimmel látottakat igazságtalanságokat és borzalmakat :D Szerintem AZ sem kivétel ezek alól.
2/9 A kérdező kommentje:
Bátyám azt mondta rá, hogy az összes Stephen King könyvet "megterhelő" olvasni. Hiába nem félelmetes olvasva, mint a film, de mégis az. Nem tudom, több barátnőm olvassa, majd tőlük megkérdezem. Vagy megfogadom bátyám tanácsát, hogy van egy kicsit könnyebb, nem olyan furvára sikerült könyve és azt olvasom el először és utána az AZt
2017. okt. 31. 07:40
3/9 anonim válasza:
Egy kisfiú halálával kezdődik, majd egy meleget vernek halálra, s te meghallgathatod, hogy érezte magát a barátja, akinek senki sem segített, pedig hallották őket.
Ha nézni nem bírod a horrorokat, olvasnod se nagyon kellene.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor maradok a roviditett tartalomnal.
2017. okt. 31. 17:59
5/9 anonim válasza:
Annak meg úgy semmi értelme. Szerintem próbálkozz meg a Tortúrával, ami szintén Stephen King, és annyira az nem olyan félelmetes, én is azzal kezdtem, aztán a Ragyogást olvastam, most épp az Azt olvasom. Eddig nagyon jó.
6/9 A kérdező kommentje:
Jó majd meglátom, szerintem várok még vele néhány évet.
2017. nov. 1. 06:37
7/9 anonim válasza:
Olvasd tőle a - Halálsoron
Csengentyű.
9/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok
Szembe jött velem egy cikk, hogy ennek a könyvnek valós története van, hogy létezett egy csávó... na abba beleolvastam, asszem ráérek néhány évet.
2017. nov. 2. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!