Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes elolvasni a Tokyo...

Érdemes elolvasni a Tokyo Ghoul című mangát? És mennyire félelmetes?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rákaptam a mangákra, és a Tokyo Ghoul története érdekel, de sokan szidják az animét, ezért nem tudom mit gondoljak a mangáról. Jobb, mint az anime? 15/L

2017. febr. 18. 21:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, a manga állítólag jobb, mint az anime, hiszen 12 részbe kellett összesűríteni a történetet.
2017. febr. 18. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, sokkal jobb.

Első évadban kb a történet 40%-ÁT kivágták a mangából.

Második évadnál meg mégtöbbet kellett volna kivágni, így feladták és végül csináltak egy szar történetet aminek köze sincs a mangához (2. évad) csak átfedések vannak.

Manga sokkal tartalmasabb, részletesebb és jobb a történet és karakterfejlődések pl. Kanekinek teljesen más személyisége volt Yamoris rész után mint az animében, és még sok extra. Mangában cenzúra sincsen.

Történet szerintem inkább izgalmas, mint félelmetes.

Manga egyébként még most is fut minden szombaton jön az új fejezet.

2017. febr. 19. 01:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem neki kezdek. :)
2017. febr. 19. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!