Ajánlanátok jó fantasy könyveket?
Figyelt kérdés
Lehet benne romantika, sőt, legyen benne, de ne legyan a könyv maga csöpögős és extra nyálas!2017. okt. 20. 15:46
1/8 anonim válasza:
Minden idők legepikusabb fantasyjét, A Gyűrűk Ura-trilógiát ajánlom. De előtte mindenképpen olvasd el A hobbitot. Ezeket mind J. R. R. Tolkien írta.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, olvastam mind kettőt! :)
2017. okt. 20. 19:14
3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként többnyire jelenkori fantasyk érdekelnének, amik a 21. században játszódnak, ezt elfelejtettem leírni. :( :)
2017. okt. 20. 19:15
4/8 anonim válasza:
A végzet ereklyéi szorozat. Én meg nem olvastam csak az 1 ez és láttam a sorozatot de az alapján nagyon jó.
5/8 anonim válasza:
Tövisek hercege :) Ugyan középkori hangulatú, amit ugye te nem preferálsz, de nagyon jó.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Egyébként nem mondtam egy szóval sem, hogy nem szeretem a középkori hangulatú fantasyka. Imádom a Vadonjárók tanítványát is, a Vér énekét is, Shannara, Gyűrűk ura, Tolkien, George R. R. Martin...
Csak most a jelenkorban játszódó fantasyk érdekelnének.
Még egyszer köszi!
2017. okt. 21. 17:14
7/8 anonim válasza:
Esetleg a Vámpírakadémia vagy a Luxen sorozat (kicsit ufós beütésű de nagyon jó sorozat). Középkorban játszódó az Üvegtrón ami az én személyes nagy kedvencem. Nem tudom mennyire számít fantasynak a Csitt,csitt de az is igazán jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Egyébként alapból kettő (luxen, üvegtrón) a könyves várólistám elejéán van valahol.
2017. okt. 22. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!