Ti ha egy könyves boltban/könyvtárban járnátok, és ezt olvasnátok a könyv hátulján, érdekelne-e titeket a könyv?
"A költözés sok bonyodalommal jár, ez nincs másképp a Wright család életében sem. Amikor a 16 éves Evelyn a padláson pakol, véletlen rátalál az évekkel ezelőtt öngyilkosságot elkövető nővére naplóira. Egyre többet tud meg az öngyilkosságot megelőző történésekről, melyeknek igyekszik maga is utána járni, ám senki sem akarja felbolygatni a múltat.
Evelyn nem adja fel, de minél több minden derül ki, annál nehezebben viseli el. Válaszokat szeretne, és kezdi elhanyagolni tanulmányait, barátait és családját.
Mindent megtesz azért, hogy megérthesse a 12 évvel ezelőtti tragédia okait, de ebben nem kap segítséget, emiatt egyedül érzi magát, így egyre jobban átérzi nővére akkori helyzetét."
Alapvetően a sztori érdekelne.
Amit javítanék: az első tagmondatot átfogalmaznám, mert ezzel a bonyoldalmas dologgal nekem tök olyan érzésem van, mintha vmi limonádé kis vicces könyv lenne, az meg 1) engem nem érdekel, 2) a sztori sem ilyen.
A két utolsó bekezdést hanyagolnám, mert tényleg elspoilerezi a könyv felét kb., és helyette írnék vmit, aminek az a lényege, hogy nem tudja, hogy tudja ezeket az új információkat feldolgozni. Vagy akár kérdés formában, hogy "Fel tudja dolgozni?".
Köszönök minden választ illetve üzenetet! Írogatom, ha van időm illetve ötletem. Remélem nem fogom abbahagyni, és kitartok a történet mellett :D
Igyekszem megfogadni a fent említett tanácsokat, szívesen fogadok még kritikát :)
A téma jó, nem sablonos. Viszont ha már tartalmat írsz, akkor ne írj bele mindent. A végére inkább csak kérdéseket tegyél fel. Pl: "Vajon sikerül Evelynnek kiderítenie a tragédia okát?"
Vagy valami ilyesmi. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!