Hogyhogy vannak letölthető könyvek pdf-be, ha ennyire kevesen használják ezt ki?
Én szoktam kapni könyveket e-mailbe is mástól, tehát felrakja a google fiókjába, és megkapom tőle a hozzáférést, csereberés oldalon is lehet olyat, hogy elkérem a hirdetett könyvet és elküldi pdf-be stb..
De ha kérdezek valakit, aki olvas, és mindig esküszik rá, hogy ő megveszi, vagy kölcsönzik, de ha erre ennyire nincs kapacitás, miért léteznek ilyen oldalak?
Ide hosszú lenne a linkelési listám, ha felsorolnám mennyi netes oldal reklámoz pdf könyveket, amiket 2 kattintással le lehet tölteni.
Ti sem szoktatok sosem?
Nem minden könyv elérhető, de nagyon nagyon sok jó!
Aki sokat olvas, annak pedig eleve több tízezrekbe lenne az olvasása havi szinten.
Ez egy ilyen vélemény kutatás.
Sztem itt inkább az a helyzet, hogy ciki, ha vki letölt, mert nekiesik 20 ember azzal, hogy lop, amikor ugye nem is illegális.
Én szoktam vásárolni is könyveket, mert szeretem azt a papír alapú olvasási élményt, de olyat, ami érdekel, de félek, hogy nem annyira jó, meg egyszeri limonádénak jó, de a polcomra nem tenném fel, vagy jókat hallottam róla, de ocsmány a borítója, én simán letöltök. Van az e-könyvolvasómon vagy 500 letöltött ingyen magyar nyelvű bestseller kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!