Hogyhogy vannak letölthető könyvek pdf-be, ha ennyire kevesen használják ezt ki?
Én szoktam kapni könyveket e-mailbe is mástól, tehát felrakja a google fiókjába, és megkapom tőle a hozzáférést, csereberés oldalon is lehet olyat, hogy elkérem a hirdetett könyvet és elküldi pdf-be stb..
De ha kérdezek valakit, aki olvas, és mindig esküszik rá, hogy ő megveszi, vagy kölcsönzik, de ha erre ennyire nincs kapacitás, miért léteznek ilyen oldalak?
Ide hosszú lenne a linkelési listám, ha felsorolnám mennyi netes oldal reklámoz pdf könyveket, amiket 2 kattintással le lehet tölteni.
Ti sem szoktatok sosem?
Nem minden könyv elérhető, de nagyon nagyon sok jó!
Aki sokat olvas, annak pedig eleve több tízezrekbe lenne az olvasása havi szinten.
Ez egy ilyen vélemény kutatás.
meg leszedik torrentről*
És az meg a világ legtermészetesebb filmszerzési módja náluk :D
nekem ez alapból rajt van gépemen, és nem vagyok egy gépzseni, és emiatt így a legegyszerűbb, de van amit le sem kell tölteni, google könyveknél van olyan, hogy letölteni nem tudok, csak elolvasni ott az oldalon, és rakhatok hozzá könyvjelzőt.
De szerintem ettől függetlenül az is éppolyan illegális, de ha te nem töltöd le, nem tudod terjeszteni a többiek között, emiatt ez kicsit szolidabb módja
Én lehet, hogy régimódi vagyok, de számomra az olvasás az a papír alapú könyvet jelenti. Egyszerűen teljesen más a hangulat mikor olvasol egy könyvet, érzet a papír illatát is közben.
Én semmi pénzért nem olvasnék digitális forrásból. Számomra teljesen illúzióromboló, még ha olcsóbb is, inkább várok, spórolok és megveszem a könyvet ami érdekel.
Köszönöm a véleményed, nagyon sokan ezt tartják.
Mikor ezt így mondják tisztelem érte őket, de van aki dobálja sárral az embert , és közben ő meg filmeket tölt le, ez egy tökéletes vélemény, én pl imádok gépen olvasni, mert közben írok is barátokkal , párommal, ezért itt ülök, és néha visszaírok, ezt szoktam meg, nekem már az fura, ha könyvet olvasok és oda kell raknom az ujjam, hogy hol tartok amikor beszélgetek is :D
pl valaki végig tud olvasni 40 oldalt anélkül, hogy abba hagyná, én oldalanként váltok, nekem így kényelmes valamiért :D
még ha tényleg nagyon tetszett is neki, akkor se olvasta újra soha, csak kitette a többi közé."
Totál ilyen vagyok, ismerek egy könyvolvasó lányt, aki rojtosra (nem vicc) olvasta az egyik könyvét, most olvasta 10-szer újra, én sem filmet nem nézek meg kétszer, sem könyvet. Nekem nem megy, imádom a könyveket, de mindig új és új történetet akarok megismerni, nekem nem elég ha veszek egy könyvet 5 000 forintért, és 4-szer elolvasom, és addig sem kell másik, én új kalandokat akarok átélni a könyvel, mindig.
Kb márciusba töltöttem le 43 könyvet , azok rég megvannak már, és már ehhez jön random 15-20 könyv, még amiket nyáron olvastam ki, jövő év márciusáig rászámolok az iskola miatt olyan 15 könyvet alsó hangon (de ez kevés, mert téliszünetbe szintén nap/könyv), és akkor ez éves szinten százezreken felül lenne, és ha van ilyen lehetőségem, hogy vannak emberek akik maguk kárára felteszik (mert ugye nem lehetne), én így hozzájuthatok, és ingyen van lehetőségem évi 100nál több könyvet kiolvasni.
Tudnál nekem segíteni, milyen oldalon olvasol pdf könyveket? Én csak blogspotokat találtam.:('
Én is onnan olvasok , illetve a lány aki megadta a google fiókját a több 100 könyvével, de kérte ne terjesszem.
Ő egy privát leveles válaszolóm volt, de itt válaszoltam, remélem olvasod!
De én ezeken a pdf oldalakon amúgy rendszerint 100on felül találok könyveket, még nagyon sokat nem olvastam ki.
Meg persze mindig raknak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!