Ha szeretném, hogy kiadjanak/lefordítsanak egy könyvet, kinek/ hol írjak?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem fognak miattam egyből ugrani, csak felmerült bennem hogy lehet e ajánlani a kiadóknak vagy ilyesmi.2017. szept. 19. 16:14
1/6 anonim válasza:
Német nyelvre lefordíthatom neked.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves, de magyarra kéne. :) Angol nyelvű képregényről van amúgy szó, tudok is angolul, nem ez a probléma, csak szeretném a kezemben tartani nem pedig online olvasni. Ráadásul sok benne a humor és én imádom a frappáns magyar fordításokat, mindig kieszelnek valamit. :)
2017. szept. 19. 17:21
3/6 anonim válasza:
Ajánlani lehet akárkinek. Javaslom, hogy nézz szét a magyar képregénypiacon és nézd meg milyen kiadók foglalkoznak képregényekkel.
Egyébként ha angolul úgyis tudsz, akkor javaslom, hogy ionkább eredeti nyelven vedd meg, ott van pl. a Bookdepository, ahonnan szállítási költség sincs.
4/6 A kérdező kommentje:
#2 Jaj nagyon köszi, nem is tudtam erről az oldalról. :D És meg is van ott a képregény amit keresek. :D De olyan hihetetlen, hogy ingyenes a szállítás. :O
2017. szept. 19. 19:11
5/6 anonim válasza:
Akár hihetetlen, akár nem, kb. 200 könyvet rendeltem már tőlük és mindig annyit fizettem csak, amennyi oda van írva.
Egyébként melyik képregény az? (Képregényt is rendeltem már tőlük.)
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, csak annyira hihetetlen. :D A Seconds lett volna amúgy Bryan Lee O'Malley-től, de azt picit drágáltam így első rendelésnek (olyan 4000), szóval a Lost at Sea-t rendeltem meg tőle mert ezt is régen elakarom már olvasni. :) Aztán majd ha megérkezik akkor rendelem meg a másikat is. Tényleg nagyon köszi hogy ajánlottad!
2017. szept. 19. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!