Tudnátok olyan könyveket mondani, amik horrorisztikusak, vagy akár totál elborultak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 16:03
1/11 A kérdező kommentje:
Elborulton azt értem, hogy 100% morbid, brutalitással teli.
2017. szept. 16. 16:04
2/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt még hozzáteszem, hogy nagyon tetszenek Stephen King és Darren Shan könyvei, de őket már "unom". A morbid humor és a szarkazmus nagy szerepet játszik nálam. :D
2017. szept. 16. 16:07
3/11 anonim válasza:
Huuu hát akkor nézd meg a Crawlspace (2012) c. filmet, ez úgy elvetemült ahogy van.
4/11 anonim válasza:
Jaj, bocsánat azt hittem filmre gondolsz, my bad.
5/11 anonim válasza:
The Hidden People, írta Alison Littlewood
Mongrels, írta Stephen Graham Jones
Hex, írta Thomas Olde Heuvelt
The Empty Ones, írta Robert Brockway
Ezek nagyon jók, ezeket tudom ajánlani.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a Battle Royale biztosan elnyerné a tetszésedet.
Ezen kívül ott van még a Tövisek hercege trilógia, elég morbid, megszámlálhatatlanul sok hulla van benne és a főszereplő egy szociopata állat.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2017. szept. 16. 23:03
8/11 anonim válasza:
Joe Hill könyvei... Stephen King fia, de könnyen lehet, hogy túltesz apucin.
Madarak a dobozban sem volt rossz.
10/11 anonim válasza:
Banks sem rossz, A darázsgyár kellemes kis olvasmány. Beteg és morbid még az Amerikai Psycho Breat Easton Ellistől, de abban a regényben jóval több van ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!