Tudtok ezekhez hasonló könyveket mondani?
Helló!
A nyáron sokat olvastam, és elfogytak a listámról a könyvek :) Tudnátok adni pár tippet?
Nagyon szerettem Milan Kunderától A lét elviselhetetlen könnyűségét. Bejött ez a filozófikus, mély mégis olvasmányos és szépirodalmi jelleg. Egymás után kétszer olvastam el :)
A másik kedvencem a Parfüm volt. Meg Stephen Kingtől A jó tanuló. Szeretem azokat a krimiket/thrillereket, amiken meg lehet borzongani, de nem az öncélú hentelésen van a hangsúly, hanem érdekes és fordulatos narratívával rendelkezik.
A harmadik féle könyv, ami ezen a nyáron nagyon tetszett, a Csondbrigád volt Rejtőtől. Ebben a könyvben az érdekes sztori és a jól megformált karakterek mellett a helyzet átélhetősége, a hangulat fogott meg.
Tudnátok ilyen és ehhez hasonló könyveket ajánlani?
Ha van valami ami nagyon tetszett nektek, akkor az se baj, ha egyikhez sem sorolható. Jöhet ;))
Előre is köszi! (16/l)
Próbáld ki John J. Nance-t! Repülős-jogászos krimiket ír, eszméletlen pörgősek és izgalmasak. Én ezeket olvastam tőle: Különleges utas, Hajsza az idővel, A halott zseni bosszúja, Vakító villanás. Vagy próbáld ki Leslie L. Lawrence könyveit! Viccesek és izgalmasak.
És ezeket is ajánlom, nézz utánuk, hátha megtetszik valamelyik.
- Kathryn Stockett: A Segítség
- Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
- Orson Scott Card: Múltfigyelők
- Frank Schatzing: Raj
- John Gilstrap: Túlélés
- James Patterson, Mark Sullivan: Véres olimpia
- James Rollins: Jégbörtön, Káosz
Ha Rejtőt szereted, egyszer olvasd el On Sai-tól a kétrészes Calderon sorozatot. Ha Rejtő írt volna sci-fit, tuti ilyet írt volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!