Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor lesz Legendás állatok...

Mikor lesz Legendás állatok és megfigyelésük 2 könyvben?

Figyelt kérdés
A úgy tudom hogy 2018 novemberében lesz a mozikba a film de az sem biztos de a könyvről nem tudok. Mikor lehet megvenni a második Legendás állatok és megfigyelésük-et?

2017. szept. 3. 12:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj és ha több részes lesz , akkor a többi résszel mi van? Megvan írva, vagy mikor lesz megírva? Hány részes lesz ? Mindenből csinálnak filmet? Létszi segítsetek!
2017. szept. 3. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel a könyv a film forgatókönyve, így nyilvánvaló, hogy a film megjelenése után lesz elérhető.
2017. szept. 3. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Bizonyára ha lesz már film is...
2017. szept. 4. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Rowling megírta? Mert én nem találtam , azért kérdezem, de azért ReméleM jövő nyáron már el lehet olvasni
2017. szept. 5. 06:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy a Legendás Állatok filmnek nincs olyan könyvváltozata, mint a Harry Potternek? Nem egy konkrét könyvsorozat alapján készül, csak fogtak egy roxfortos tankönyvet, amit Newt Scamander (a főszereplő pasi) írt, és elmesélik a történetét az embernek. Rowling is forgatókönyvíró, szóval az események canonnak tekintendők, de ettől még regény nem valószínű, hogy lesz belőle.
2017. szept. 5. 23:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem :( remélem lesz azért több része még ha a hp tankönyvből 1 van (?) de azért a történet folytatódhatna
2017. szept. 6. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
5 filmet terveznek, de ki tudja mi lesz belőle. Én is kíváncsi lennék, mert ha folytatják, benne lesz Dumbledore és Grindelwald párbaja, amit a HP könyvek sose fejtettek ki.
2017. szept. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!