Olyan könyvet keresek ami játékok (videójáték) alapján készültek vagy fordítva. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen könyvet olvasni mivel arra jöttem rá, hogy elég rosszúl fogalmazok, tanárom ajánlotta, hogy sokat olvassak.Elkezdtem olvasni különféle regényeket de 30 lap után feladtam mivel nem kötött le,ezért olyan könyvet keresek ami játékok elődje vagy utódja.2017. szept. 2. 09:53
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Az Assassin's creed könyveket nagyon szerettem, ajánlani tudom, ha szereted a játékot. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az ac-ét én is néztem,szeretem, de azért várom a további válaszokat.
2017. szept. 2. 16:34
4/5 anonim válasza:
Metro 2033 és folytatásai, bár a könyvek komplexebbek mint az általuk inspirált játékok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi😀
2017. szept. 2. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!