Érdekelne valakit a wattpadon kezdett írásom?
2017. aug. 23. 16:10
1/6 anonim válasza:
Nem. A wattpad igénytelen, és mindig elborzaszt, ha valaki ott kezd el írni. Keress valami igényesebb oldalt (ha magyarul írsz, akkor ajánlom a Merengőt), ott értelmesebb emberek is fogják olvasni az irományaidat.
2/6 anonim válasza:
Számos színvonalas történettel találkoztam Wattpad-en, a sok szenny mellett, így én szívesen elolvasom ezen az oldalon is. :) Érdekes kezdés, kíváncsi lennék a folytatásra.
3/6 A kérdező kommentje:
Első: Köszi a tippet:)
Második: nem tudom, hogy csak az első fejezetet olvastad el, de van még kint ezenkívül kettő és a folytatást írom:)
2017. aug. 25. 00:04
4/6 anonim válasza:
szió. Elkezdtem olvasni a könyved, és a wattpad színvonalához mérten szokatlanul jó könyvvel találtam szemben magam. Egyenlőre ment a könyvtáramba :)
Egyébként első válaszolónak üzenve, a wattpad nem rossz, rengeteg csodás író van, türelem kell hozzá, hogy megtaláld őket :) Tény, hogy az igénytelen "erotikából" ijesztően sok van...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2017. aug. 26. 22:07
6/6 anonim válasza:
Nagyon tetszik, az ötlet is jó. Letöltöttem miattad a Wattpadot:,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!