Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdekelne valakit a wattpadon...

Érdekelne valakit a wattpadon kezdett írásom?

Figyelt kérdés

Fantasy témájú

[link]

2017. aug. 23. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem. A wattpad igénytelen, és mindig elborzaszt, ha valaki ott kezd el írni. Keress valami igényesebb oldalt (ha magyarul írsz, akkor ajánlom a Merengőt), ott értelmesebb emberek is fogják olvasni az irományaidat.
2017. aug. 24. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Számos színvonalas történettel találkoztam Wattpad-en, a sok szenny mellett, így én szívesen elolvasom ezen az oldalon is. :) Érdekes kezdés, kíváncsi lennék a folytatásra.
2017. aug. 24. 23:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Első: Köszi a tippet:)

Második: nem tudom, hogy csak az első fejezetet olvastad el, de van még kint ezenkívül kettő és a folytatást írom:)

2017. aug. 25. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

szió. Elkezdtem olvasni a könyved, és a wattpad színvonalához mérten szokatlanul jó könyvvel találtam szemben magam. Egyenlőre ment a könyvtáramba :)

Egyébként első válaszolónak üzenve, a wattpad nem rossz, rengeteg csodás író van, türelem kell hozzá, hogy megtaláld őket :) Tény, hogy az igénytelen "erotikából" ijesztően sok van...

2017. aug. 26. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2017. aug. 26. 22:07
 6/6 anonim válasza:
100%
Nagyon tetszik, az ötlet is jó. Letöltöttem miattad a Wattpadot:,)
2017. szept. 5. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!