Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen angol könyvet kellene...

Milyen angol könyvet kellene olvasnom?

Figyelt kérdés

Még sosem olvastam angol könyvet és nem tudom , hogy hogyan és hol keressek. KB B2-C1 szinten vagyok

18/F

2017. aug. 15. 16:37
 1/4 anonim válasza:
Könyvesboltban kaphatóak az idegen nyelvi részlegnél könnyített nyelvezetű angol olvasmányok, különböző szinteken. Szerintem könyvtárban is találsz ilyesmit :) Egyébként ha már közel C1 szinten vagy, szerintem megpróbálkozhatsz egy olyan regénnyel is, amelyet magyarul is szívesen olvasnál, aztán meglátod, hogy mennyire megy, túl sokat kell-e szótároznod.
2017. aug. 15. 22:32
 2/4 Noblesse Oblige ***** válasza:
Yt-on van egy csomó könyv, írják és fel is olvassák. Ott van a legtöbbnél a szint is. Sok mai könyv is szerepel, én azzal kezdtem.
2017. aug. 15. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A kedvenc könyvedet elolvashatnád angolul pl.
2017. aug. 16. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Állítólag Micimackó könnyű olvasmány angolul,de én is a rövidített könyveket olvastam, amik a könyvesboltokban kaphatók. Guliver utazásai 1400 szót tartalmaz és én is megértettem, pedig én nem beszélek angolul.
2017. aug. 31. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!