Vannak nem horror/thriller Stephen King könyvek?
Kövezzetek meg, Stephen King legtöbb műve szerintem nem horror. Nagy King fan vagyok, de én inkább krimi írónak mondanám. Az igazi durva horror könyvei szertem: Végítélet, Ujjá születés, Éjszakai műszak, Minden sötét csillag sehol, Állattemető, Borzalmak városa, Az, Rémálmok bazára.
Krimi horror elemmel és jó sok fantasyval: Ragyogás, Álomdoktor, Carri (bár erről lehetne vitatkozni), Tűzgyujtó (nagyom csak nyomokban található benne horror), Hasznoa holmik, Cujo, Carrie.
Krimi: Mr Mercedes trilogia, Tortúra, Bilincsben, Remény rabjai (bár ez inkább nem is krimi hanem szép irodalomra hajaz), Napnyugta után.
Ponyva regény: Joyland.
Aztán amik még nem horror műfajúak: Atlamtisz gyermekei, Balze, A sárkány szeme.
De ezwk persze csak azok amiket én olvastam, a többiről nem tudok nyilatkozni.
Köszi!
A 8/9-esnek üzenem, hogy nem nagyon olvastam King könyvet (kivéha a Sötét toron, képregény első 10 oldala annak számít) és horrorfóbiás vagyok, de érdekelnek. Szóval egyszerre küldeném a hátam közepére és olvasnám/nézném meg az összeset.
What a...
Ja és nekem a thriller egyenlő a horrorral, és bármilyen filmben feszkós jelenetet látok, az már thriller. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!