Melyik Stephen King könyvet?
Az egyetlen amit eddig elolvastam és nagyon szerettem az a Halálsoron volt.
Előbbiekben elkezdtem már a Joyland-et is de nem kötött le, és valahogy sosem olvastam végig. Nem is hittem volna, hogy egyszer felteszem ezt a kérdést, de miután pozitívan csalódtam a Halálsoron-ban szeretnék ehhez hasonlót olvasni.
Tud valaki TÉNYLEG olyan jó S.K. könyvet, mint a Halálsoron? Melyiket érdemes még elolvasni és izgalmas is?
Szia!
Hűha, nem is tudom, melyek a legjobbak, olyan sok van...
Amiket viszont nagyonszerettem, az a Christine, Az, Halálos árnyék, Langolierek, Rémület a sivatagban, Tortúra.
Ez nem rangsor, azt képtelen lennék fölállítani.
Hasznos holmik
Blaze
Újjászületés
Állattemető
Carrie
Minden sötét, csillag sehol
Cujo
A mobil
A ragyogás
Álom doktor
Nr. 1. Pet Sematary - az első könyvem tőle, és te-jó-ég. A kedvencem :), bár a téma, amivel játszik - hát, néhol majdnem becsuktam, hogy túl sok(k)
- Cujo - van, aki szerint unalmas, de nekem tetszik, ahogy megírta
- Carrie - érdekes, és a téma is, amit boncolgat (magamra ismerek a főhősben)
- Salem's lot
- Shining - néhol igencsak beszartam rajta :)
- It 1-2 - ez is jó, de néha iszonyú vontatott (ám érdekes)
- Bilincsben - na, ha szereted az elmélkedést ezerféle dologról, akkor tetszeni fog (nekem bejött)
Állattemető, Tortúra, meg talán a Ragyogás
A Cujo ugyan "alapmű", de semmi extra nincs benne, csak egy családi szappanopara megspékelve egy veszett kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!