Trónok harca könyvet édemes elkezdeni, ha már ugye nézem a sorozatot?
A könyvek mérföldekkel jobbak mint a sorozat szóval igen.
Ha a könyv 10/10-es akkor a sorozat kb 10/5 max.
Mikor olvastam a könyveket, időről-időre felötlött bennem, hogy milyen jó kis sorozatot lehetne ebből csinálni. Aztán mindig jött a felismerés, hogy már van belőle egy rettentő jó sorozat, de a könyvek annyira komplexek, annyira szerteágazóak és mégis egészek, hogy teljes mértékben zárójelbe teszik a sorozatot.
Martin karakteralkotásban igazán világelit, az meg nem jön át a képernyőn úgy, hogy nem hallod a belső monológokat, a mögöttes motivációkat. A Varjak Lakomáját is sokan szidják, nekem az egyik kedvencem, mégpedig Cersei miatt, aki végig sziporkázik és egy könyv alatt az egyik legmélyebb szereplője lesz a történetnek.
És igen, vannak dolgok, amiket már tudtam előre, de egy csomó más máshogy - jobban, izgalmasabb, katartikusabban - alakult, vannak olyan történések a sorozatban, amik eredetileg más karakterekkel történtek meg, szóval messze nem fogod kívülről tudni a sztorit előre :D
Köszi a válaszokat, meggyőzőek voltak :D
Ezen az oldalon csomagban árulják, ez jól hangzik, szerintetek ez megbízható? Mert azt olvastam hogy nehezen lehet beszerezni már a könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!